Τμήμα Μετεωρολογίας- 3ο Δελτίο Καιρού 9/4/24

Photo by CHAIDEER MAHYUDDIN / AFP

Σύστημα χαμηλής πίεσης με κέντρο νότια της Κύπρου, θα επηρεάζει το νησί μέχρι και απόψε, ενώ σταδιακά, κινείται προς τα ανατολικά και απομακρύνεται.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος, ενώ στα παράλια, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Κατά τις αυγινές ώρες, στα ανατολικά και πιθανό και σε περιοχή του εσωτερικού, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες στα ανατολικά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές στα νότια, στα ανατολικά και στο εσωτερικό του νησιού.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 16:29

Τελευταιες Ειδησεις

14 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 14 Μαΐου 2024
13:12
Σε διπλωματικές επαφές η Κύπρος με τον Λίβανο για τις δηλώσεις Νασράλα (Βίντεο)
13:00
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη (Βίντεο)
12:36
Στη Βουλή οι νέοι κανονισμοί για τα σχέδια Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
11:15
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 14/5/2024
11:12
Σε εξέλιξη η εξέταση της υπόθεσης Μονής Οσίου Αββακούμ
10:51
Τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη
08:55
Με αμείωτη ένταση οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί στη Γάζα
08:50
Στο Κίεβο ο Μπλίνκεν - Νέο αμερικανικό πακέτο βοήθειας 61 δισεκατομμυρίων
08:43
Ανοίγει εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Ταμείο Αλληλεγγύης
06:31
Οι ΗΠΑ καλούν το Ισραήλ να πράξει περισσότερα για την προστασία των αμάχων στη Γάζα
06:25
Νασράλα: Να ανοίξει ο δρόμος σε οποιονδήποτε Σύρο θέλει να μεταβεί από το Λίβανο στην Κύπρο
05:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.