Τροχαίες διευθετήσεις για εορτασμούς αυριανής παρέλασης, ανακοίνωσε η Αστυνομία

Φωτογραφία Αρχείου

Στις απαραίτητες διευθετήσεις για την ασφάλεια του κοινού και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας ανακοίνωσε πως έχει προβεί η Αστυνομία, λόγω των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθούν αύριο.

Στην ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει ότι λόγω της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και της παρέλασης, στη Λευκωσία, θα απαγορευτεί από τα μεσάνυχτα η στάθμευση όλων των οχημάτων, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης παρά το κατάστημα «Τσαούσιη», στις οδούς Νικοκλέους και Λεύκωνος, παρά τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στις Λεωφόρους Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Ομήρου και Βύρωνος, στην οδό Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφόρο Ευαγόρου.

Εξάλλου, από αύριο, στις 9 π.μ., η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στη Λεωφόρο Ομήρου, από τη συμβολή της με την οδό Αιγύπτου μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας και στη Λεωφόρο Βύρωνος, από τα φώτα Μουσείου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Επίσης από τις 9.30 π.μ., η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στον άξονα της παρέλασης, στις Λεωφόρους Βύρωνος και Ομήρου, Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη από τα φώτα τροχαίας προς τη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως χώροι στάθμευσης οχημάτων για την αυριανή παρέλαση, καθορίζονται ο χώρος στάθμευσης Davilla, ο χώρος στάθμευσης παρά την τάφρο κάτω από το Δημοτικό Μέγαρο, ο χώρος στάθμευσης παρά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο χώρος στάθμευσης παρά το άνοιγμα Κολοκάση.

Επιπλέον, τα αστικά λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 09:30 π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Στροβόλου – Λακατάμειας – Ανθούπολης – Παρισσινού – Έγκωμης – Αγίου Δομετίου – Αγίου Παύλου, θα επιβιβάζουν/αποβιβάζουν επιβάτες στον χώρο στάθμευσης παρά το Άγαλμα Σολωμού, μέσω της οδού Πάφου, διαμέσου των οδών Κινύρα και Πάφου.

Η Αστυνομία αναφέρει επίσης ότι τα αστικά λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 09:30 π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Παλλουριώτισσας, Καϊμακλίου, Αγλαντζιάς, Δασούπολης, Λατσιών, θα αποβιβάζουν επιβάτες στη γέφυρα Κάνιγγος, παρά το περίπτερο «ΟΧΙ».

Προτρέπεται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών και διευκρινίζει ότι απαγορεύεται η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών «drone».

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαρτίου 2024 - 16:19

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Απριλίου
Στις Βρυξέλλες η Ολγκίν για συναντήσεις με Μισέλ και Φερέιρα
12:22
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 29/04/24
11:07
Ελεύθεροι οι 10 ύποπτοι για τα επεισόδια στη Λεμεσό
11:02
Αξιοποίησε την ψήφο σου. Για να μην αποφασίσουν άλλοι για εσένα (Βίντεο)
10:53
Συμπλοκή 60 ατόμων έξω από σωματείο στον Αστρομερίτη
10:11
Ένοχοι έξι από τους 21 κατηγορούμενους για την πυρκαγιά στο Μάτι
09:48
Κόμπος: Στόχος με την ολοκλήρωση της αποβάθρας η βοήθεια να γίνεται σε τακτική βάση
08:50
Δράστης και ηθικοί αυτουργοί ανάμεσα στους συλληφθέντες της απόπειρας φόνου στην Ανθούπολη
08:12
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
06:30
Διαμαρτυρία στην Κωνσταντινούπολη για τον Στολίσκο Ελευθερίας
06:19
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 29/04/24
05:57
Κοινά έργα αναμένεται να ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Ερντογάν
05:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.