Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 18/3/24

Xαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά περιόδους συννεφιασμένος, ενώ αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Ωστόσο, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Σε καταιγίδα, ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα νότια, νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και στα ανατολικά, πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα, στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά περιόδους τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, ιδιαίτερα σε περιοχές στα νότια και στα ανατολικά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Αύριο και την Τετάρτη, το πεδίο των ανέμων θα είναι ενισχυμένο, ιδιαίτερα στις παράλιες περιοχές.

Την Πέμπτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία αύριο θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις εποχικές τιμές, ωστόσο την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση και την Πέμπτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να βρεθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαρτίου 2024 - 05:35

Τελευταιες Ειδησεις

29 Απριλίου
Δράστης και ηθικοί αυτουργοί ανάμεσα στους συλληφθέντες της απόπειρας φόνου στην Ανθούπολη
08:12
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
06:30
Διαμαρτυρία στην Κωνσταντινούπολη για τον Στολίσκο Ελευθερίας
06:19
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 29/04/24
05:57
Κοινά έργα αναμένεται να ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Ερντογάν
05:54
Σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους Κοινοτικών Συμβουλίων
05:46
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπλίνκεν - Ιλχάμ Αλίγεφ
05:40
Χαμάς: Κανένα μείζον πρόβλημα στο αιγυπτιακό σχέδιο εκεχειρίας
05:36
Επαναρχίζει τη δράση της η World Central Kitchen
05:29
Έντονες διπλωματικές διεργασίες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
05:20
28 Απριλίου
Μπάιντεν και Νετανιάχου μίλησαν για την απελευθέρωση των ομήρων και για εκεχειρία
22:23
Στην ηρωική έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων, αναφέρεται η Σακελλαροπούλου
21:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.