Πρωτοφανές ξέσπασμα Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Super League και ΕΠΟ με έβαλαν σε απάνθρωπη κατάσταση»

Ο συγκλονιστικός, ήρεμος όλη τη χρονιά, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν άντεξε και ξέσπασε στην συνέντευξη τύπου.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για τους παίκτες: «Είμαι μόνο περήφανος για τους παίκτες μου. Για όλη την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια τις τελευταίες 4-5 μέρες. Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα. Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Super League 1 και ΕΠΟ, με βάλανε σε αυτήν την απανθρωπιά να διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους. Αυτή η κοροϊδία που μας δόθηκε μία χώρα. Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος. Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους. Το χειρότερο είναι πως να σταθώ εγώ; Ήταν μία πρωτοφανής κατάσταση που στο τέλος δεν νοιάζεται κανείς. Αλλά αυτό είναι τεράστια κοροϊδία. Η λογική ήταν να κατανοήσουν το πρόβλημα. Το θεωρούσα πολύ προσβλητικό που μας δόθηκε μία μέρα. Πολύ προσβλητικό. Εγώ είπα στην ομάδα σταματήστε όλες τις ενέργειες. Να παίξουμε. Έχω πάρει πρωταθλήματα και έχω χάσει. Αυτή τη στιγμή οι δικές μου οι ευθύνες είναι πιο μεγάλες».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Δεν με απασχολούν. Ούτε αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις. Με απασχολεί που έγινα σαν αυτούς. Αυτό με πεθαίνει. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια για το πρωτάθλημα και δεν μπορούσε να μας το πάρει καμία ομάδα. Αυτό που περίμενα απ’ όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα μπορούσανε να δούνε αυτό το φυσιολογικό πράγμα. Θα μπορούσε τουλάχιστον για το γαμώτο. Για το ποδόσφαιρο. Για τον τίτλο. Να έχουμε λίγο διαφορετικές συνθήκες. Εγώ είμαι προπονητής ομάδας με περιστατικό παίκτη με πρόβλημα. Είτε να πάρουμε άλλους να παίξουν είτε να βάλουμε τους ίδιους που θέλανε περισσότερο από κάθε άλλον το πρωτάθλημα. Δεν είχα σκοπό ούτε να παρακαλέσω.

Λυπάμαι για τους παίκτες μου. Θα τις αναλάβω τις ευθύνες μου. Όλοι αυτοί που θα μιλάνε για την υγεία, ο ΠΣΑΠΠ στις βραβεύσεις πάλι θα μιλήσουν; Εγώ δεν θα κοιμάμαι τα βράδια. Δεκαπεπτά και δεκαοκτώ ήταν με κόβιντ. Όλοι εσείς και οι συνάδελφοί σας που χλευάζατε τις προηγούμενες μέρες. Δεν έχω πρόβλημα. Χάσαμε το πρωτάθλημα. Ίσως λόγω των χειρισμών. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Δεν έχω ιδέα πως θα τους δω αύριο στα μάτια. Καμία ομάδα δεν μας πήρε το πρωτάθλημα. Το χάσαμε μόνοι μας ως ομάδα και εγώ ως προπονητής. Αλλά αύριο θα βρείτε κάτι να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα».

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2023 - 10:01

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Ενεργοί Πολίτες: Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού 3,6%
09:45
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.