ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: 1-2 & Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 : Αγκαλιά με το 13ο η 'Ενωση (vid)

Η ΑΕΚ νίκησε με ανατροπή τον Άρη στο “Βικελίδης (2-1), πήρε το “δώρο” που ήθελε από το “Καραϊσκάκης” (1-0 το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) και ετοιμάζεται να σηκώσει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στη Super League στην “OPAP Arena”, κόντρα στον Βόλο, στην αυλαία του συναρπαστικού μαραθωνίου. Όλα ήρθαν… τούμπα στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας τον Άρη με 2-1, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη διαδικασία, δεχόμενος… μαχαιριά στην έδρα του Ολυμπιακού (1-0) και ο φετινός τίτλος φαίνεται ότι “βάφεται” κιτρινόμαυρος” μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ χρειάζεται να πάρει μια ισοπαλία κόντρα στον Βόλο, στην «OPAP Arena» στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, για να σηκώσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Στο ''Βικελίδης'' ο 'Αρης προηγήθηκε στο 16΄ με πέναλτι του Γκρέι, αλλά ο εξαιρετικός Φαν-Φεερτ που τελευταία στιγμή πήρε τη θέση του τραυματία Λιβάι, σκόραρε με πανέμορφο τρόπο στο 23' για το 1-1. Το ''χρυσό'' γκολ-τίτλου, ο Τσούμπερ στο 43'.

οσφπ παο.webp

Στο ''Καραϊσκάκης'', Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό, “ρίχνοντας” τους “πράσινους” από την κορυφή της βαθμολογίας, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Σε ένα ανοιχτό ματς, με ευκαιρίες και δοκάρια για τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο “απειλητικός” και έφθασε στο γκολ με τον Ρέαμπτσιουκ στο 68′, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη γοήτρου, που τον φέρνει και “αγκαλιά” με την 3η θέση της Super League 1 και την έξοδο στο Europa League. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» στερούν από τους «πράσινους» τον τίτλο.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ (75’ Κασάμι), Μπιέλ (63’ Βρουσάι), Φορτούνης (75’ Ραμόν), Μπακαμπού (46’ Ελ Αραμπί)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες (72’ Κώτσιρας), Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (78’ Πούχατς), Κουρμπέλης, Τσέριν, Ρούμπεν Πέρεθ (72’ Κλεϊχέινσλερ), Μπερνάρ, Παλάσιος (66’ Μαντσίνι), Σπόραρ (66’ Ιωαννίδης).

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από το ''Πανθεσσαλικό'', 2-0 το Βόλο, με Ζίφκοβιτς 28', Μπράντον 57' και με νίκη επί του Ολυμπιακού στο φινάλε τον υποσκελίζει και καπαρώνει την προνομιούχα 3η θέση.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2023 - 09:55

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.