'Επεσε η αυλαία του συναρπαστικού πρωταθλήματος ΣΥΤΑ - Ο 'Αρης που έγραψε ιστορία, η back2back κυπελλούχος Ομόνοια και ο γενικότερος απολογισμός

Κάνοντας την αποτίμηση της χρονιάς, ήταν εντυπωσιακή και συνάμα ιστορική, με τεράστιο σασπένς μέχρι το φινάλε, ως εκ τούτου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, το πρωτάθλημα ΣΥΤΑ.

Ο πρωταθλητής κρίθηκε στην προτελευταία αγωνιστική, η τρίτη ομάδα που βγήκε στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος ξεκαθάρισε στην τελευταία αγωνιστική, ενώ την τρίτη ομάδα που υποβιβάστηκε, την μάθαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου και αυτός συναρπαστικός, με το γκολ που τον έκρινε να σημειώνεται λίγα λεπτά πριν το φινάλε. Ο πρώτος σκόρερ; Από τα χέρια του εντυπωσιακού Ζάιρο… μοιράστηκε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Τον πρόλαβε ο εξαιρετικός Πίττας, αμφότεροι στα 18 γκολ.

Ήταν μια σεζόν που θα μείνει στην ιστορία, καθώς μια παραδοσιακά μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου όπως ο Άρης, η οποία όμως μεγάλωσε για τα καλά και ήρθε για να μείνει, στέφθηκε δικαίως πρωταθλήτρια και θα κουνήσει σεντόνι Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ΑΠΟΕΛ, των μυρίων προβλημάτων, το πάλεψε πολύ δυνατά μέχρι την προτελευταία αγωνιστική και τερμάτισε 2ο. Το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, πήγε στην ΑΕΚ, κυριολεχτικά την 12η.

Η Ομόνοια παρά την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα, έσωσε τη χρονιά με Αυγουστή, ούσα back2back κυπελλούχος και για 4η διαδοχική χρονιά θα παίξει στην Ευρώπη.Ο Άρης θα αρχίσει από τον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια από τον β’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Καλή ξεκούραση και σύντομα, ξανά με νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαΐου 2023 - 10:04

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.