Αχανής σκυβαλότοπος ο σταθμός λεωφορείων (Βίντεο)

Τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση των επιβατών, αλλά και στην καθαριότητα της περιοχής δημιουργεί η καθυστέρηση στην κατασκευή νέου κεντρικού σταθμού λεωφορείων, στην περιοχή του Μακαρείου Σταδίου στη Λευκωσία.

Ο σταθμός καταστράφηκε από χούλιγκαν πριν από δύο μήνες, κατά τα επεισόδια στον αγώνα καλαθόσφαιρας Απόλλωνα - Ανόρθωσης.

Στο χώρο του σταθμού δεν υπάρχουν καθίσματα, ούτε επαρκείς χώροι υγιεινής για τους επιβάτες, ενώ η απουσία κάδων απορριμάτων έχει καταστήσει την περιοχή εστία ρύπανσης.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Cyprus Public Transport, Αλέξανδρος Καμπέρος, δήλωσε στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ότι δεν έχει δοθεί ακόμη τελική έγκριση για κατασκευή του σταθμού και ότι στην περιοχή περιμετρικά του σταθμού η ευθύνη για την καθαριότητα ανήκει στον Δήμο Έγκωμης, με τον οποίο υπάρχει συνεργασία.

Εκπρόσωπος του Δήμου ανέφερε στο ΡΙΚ ότι το πρόβλημα που παρατηρείται στον χώρο των λεωφορείων δημιουργείται από την απουσία σκυβαλοδοχείων, που η εταιρεία θα έπρεπε να είχε τοποθετήσει στις εγκαταστάσεις της.

Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού Δελτίου Ειδήσεων του ΡΙΚ προβλήθηκαν εικόνες από σπασμένα γυαλιά και καρφιά, που παραμένουν στο χώρο, από την ημέρα των επεισοδίων.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Τηλεόραση, Έλενα Σοφοκλέους

ΠΑΧ / Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαΐου 2023 - 20:46

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.