“TIGER RALLY 2023”

Διεξάγεται το σαββατοκύριακο 25 & 26 Μαρτίου στην Λεμεσό ο 2ος αγώνας στην σειρά του εγκεκριμένου από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2023 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Τον αγώνα διοργανώνει το Σωματείο της, Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και φέρει την ονομασία “TIGER RALLY 2023” .

Ο αγώνας διεξάγεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου και εντάσσεται στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων «Λεμέσια» για το 2023.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 25 Μαρτίου (12.00) από τον χώρο στάθμευσης 1 στον Μόλο Λεμεσού όπου τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα αφού καλύψουν 4 αγωνιστικές διαδρομές στις περιοχές Μαρί – Μοναγρούλλι θα επιστρέψουν στον ίδιο χώρο γύρω στις 18.00 όπου και τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στην Λεμεσό.

Το πρωί της Κυριακής 26.3.2023 θα επανεκκινήσουν και αφού καλύψουν 4 Ειδικές Διαδρομές, αυτή την φορά στις περιοχές Λάνιας και Αγίας Παρασκευής θα επιστρέψουν και πάλι στον χώρο στάθμευσης 1 για τον τερματισμό, όπου το 1ο αυτοκίνητο αναμένεται στις 3.40 μμ.

Στις 4.30μμ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή τερματισμού των πληρωμάτων σε ειδικά διαμορφωμένο του ιδίου χώρου στάθμευσης όπου και θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους Νικητές.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται και με ζωντανά αποτελέσματα καθώς και με τις εξελίξεις του αγώνα μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2023 - 14:37

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.