Σκόρερ και... αλτρουϊστής ο CR7

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν για ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής στην νίκη της Αλ Νασρ με 2-1 επί της Αμπχα, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα του CR7 στην διεκδίκηση του τίτλου στην Σαουδική Αραβία.

Η Αμπχα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0, χάρη στο γκολ του Ανταμ στο 26ο λεπτό, όμως στο δεύτερο 45λεπτο, η Αλ Νασρ ανέτρεψε την κατάσταση με «μπροστάρη» τον Ρονάλντο. Ο διάσημος Πορτογάλος, ο οποίος έφθασε στα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ισοφάρισε στο 78ο λεπτό με εντυπωσιακό σουτ και οκτώ λεπτά αργότερα, απέδειξε ότι δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

    Στο 86ο λεπτό, η Αλ Νασρ κέρδισε πέναλτι κι ερνώ όλοι περίμεναν τον Ρονάλντο να στήσει την μπάλα στην «άσπρη βούλα», ο 38χρονος επιθετικός την έδωσε στον Ταλίσκα, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό. Ο έμπειρος άσος και σκόρερ της Αλ Νασρ, δεν αστόχησε και με το 14ο εφετινό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

    «Αυτό είναι αμοιβαίος σεβασμός. Είμαστε μια ομάδα και ενεργούμε σαν οικογένεια», δήλωσε μετα το τέλος του αγώνα ο Ταλίσκα, μιλώντας στο «Saudi Sports Company (SSC) TV», μέσω διερμηνέα και πρόσθεσε: «Όλοι συνεργαζόμαστε και το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Τελικά, όλα είναι προς όφελος του συλλόγου. Είτε είμαι εγώ, είτε οποιοσδήποτε άλλος παίκτης, το σημαντικό είναι να σκοράρουμε. Είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό από τον Ρονάλντο».

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μαρτίου 2023 - 16:54

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.