Όλτρα για Δόξα : "Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, έτσι θα πάρουμε τη νίκη, ευχαριστώ τον κόσμο" (βίντεο)

Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Δόξα, παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας, Χοσέ 'Ολντρα.

"Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα αντίπαλο που έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς τον πρώτο γύρο. Πρέπει να πάμε με προσοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάντα αυτό που λέω είναι πως πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι."

Για τα τρία συνεχόμενα clean sheet: "Για μένα είναι το πιο σημαντικό. Το ότι μεγαλώνουμε μέσα από την αμυντική γραμμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά δεν μπορούμε να ξεχνούμε και την επίθεση. Είναι εξίσου σημαντικό και το μηδέν αλλά και τα γκολ. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Θέλουμε να κερδίζουμε και ο στόχος μας είναι οι νίκες."

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: "Ο Μίλι είναι τιμωρημένος με κίτρινες. Οι Ναούμ και Λέδες είναι τραυματίες. Οι υπόλοιποι είναι στην αποστολή και είναι έτοιμοι για την νίκη.

Για τους οπαδούς: "Ευχαριστώ για την βοήθεια και την στήριξη. Τους είδαμε και στο Παραλίμνι, μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια. Ελπίζω πως αύριο θα φτάσουμε στην νίκη. Ξανά ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη."

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Δεκεμβρίου 2022 - 12:30

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.