Με μαραθώνιες εκπομπές, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και δελτία ειδήσεων, το ΡΙΚ στη μάχη των Αρχιεπισκοπικών

Με πολύωρες εκπομπές, δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ και συνεχείς ζωντανές συνδέσεις, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου θα καλύψει τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές.

  Στον αέρα μέχρι και τις δύο μετά το μεσημέρι, βρίσκεται έκτακτη επικαιρική εκπομπή, με τους δημοσιογράφους Κατερίνα Χαραλάμπους και Παναγιώτη Καπαρή.

  Θα μεταδοθεί απευθείας η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των υποψηφίων για τον Αρχιεπισκοπικό Θώκο και του προέδρου της Δημοκρατίας. Κατόπιν επιθυμίας του Μητροπολίτη Κυρηνείας Χρυσοστόμου, δεν θα μεταδοθεί ζωντανά η άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ενώ ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ανακοίνωσε ότι δεν θα ψηφίσει.

Επιπρόσθετα, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με τον Γενικό Έφορο Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, Γιάννη Χαριλάου και την αστυνομία, ενώ θα μεταδοθεί και ιστορική αναδρομή στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές και στην εκκλησία της Κύπρου.

  Εάν η χρονική διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου το επιτρέψει, από τις επτά και 30 μέχρι τις οκτώ το βράδυ, θα μεταδοθεί από το Ρικ - Ένα σύντομη επικαιρική εκπομπή για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές, με τη δημοσιογράφο Ιωάννα Νικολάου.

Θα ακολουθήσει στις εννέα το βράδυ, εκτενής εκπομπή για τις εκλογές, με τον δημοσιογράφο Σταύρο Κυπριανού.

Στις δύο, στις οκτώ και στις έντεκα το βράδυ, θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από το Ρικ - Ένα και στις έξι, δελτίο από το Ρικ - Δύο.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Δεκεμβρίου 2022 - 09:36

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Μαρτίου
Ισραήλ: Πυροβολισμοί γύρω από την παλαιστινιακή πόλη Χαουάρα
19:39
Ιωάννης Παπαμελετίου: Η επίλυση του Κυπριακού κορυφαίο εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα (Βίντεο)
19:20
Ισπανία: Εκτός ελέγχου μεγάλη δασική πυρκαγιά
19:02
Την ήττα γνώρισε απόψε η Κύπρος απέναντι στη Σκοτία στο Hampden Park της Γλασκώβης.
18:39
Γαλλία: Νέες βίαιες συγκρούσεις. Από το συνταξιοδοτικό σε διαμαρτυρία για το νερό
18:38
Ευχές Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου: Η συνεργασία των χωρών μας θα αναπτυχθεί περαιτέρω
18:13
Τίτλοι Ειδήσεων - Σάββατο 25 Μαρτίου
18:00
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να σπάσει το αδιέξοδο. (Βίντεο)
17:46
Συρία: Η Τεχεράνη προειδοποιεί τις ΗΠΑ για επιθέσεις κατά φιλοϊρανικών βάσεων
17:22
Μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές στο διαδίκτυο εντοπίζει και απορρίπτει η Τράπεζα Κύπρου
17:00
Αποσύρονται από την αγορά προϊόντα αλευροποιίας στα οποία ανιχεύθηκαν ουσίες πέραν των αποδεκτών ορίων
16:43
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/3/23
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand