ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2020: «Με τη Δύναμη της Αγάπης μας – μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη»

Με τον τίτλο «Με τη Δύναμη της Αγάπης μας – μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη», αρχίζει σήμερα, 2 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει για όλο το μήνα Δεκέμβριο, ο φετινός Ραδιομαραθώνιος, που διοργανώνουν  ο Όμιλος CNP Cyprus, με τις εταιρείες CNP Cyprialife και CNP Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

Η ανακοίνωση της έναρξης του φετινού Ραδιομαραθωνίου 2020, πραγματοποιήθηκε στη σημερινή διαδικτυακή, λόγω πανδημίας,  δημοσιογραφική διάσκεψη, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP Cyprus. 

Μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή, τώρα  είναι η ώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να δώσουμε κάτι από τη δύναμή μας στα παιδιά που τη χρειάζονται. Ο Ραδιομαραθώνιος είναι ο θεσμός που κατεξοχήν εκφράζει τις αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Ειδικά στην περίοδο της πανδημίας, οι δράσεις του Ραδιομαραθώνιου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών που έχουν ανάγκη, καλύτερη. Με όλη τη Δύναμη της Αγάπης μας.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απηύθυναν, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδου, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κα Μαρία Χριστοφίδου, ο CEO του Ομίλου CNP Cyprus, κ. Τάκης Φειδία και η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CNP Cyprialife, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου Όλοι έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα: «H μεγάλη πρόκληση στην εποχή της πανδημίας είναι να κρατηθεί η κοινωνία ενωμένη με άξονες τις αξίες της ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εν μέσω πανδημίας, ο Ραδιομαραθώνιος προσαρμόζεται στα νέα  δεδομένα και οι εισφορές θα γίνονται μέσω του τετραψήφιου αριθμού 7060 ως εξής:

Μέσω SMS

Στείλε SMS στο 7060 

RΜ (κενό) 1 για 1€
RΜ (κενό) 3 για 3€
RΜ (κενό) 5 για 5€

 

Περισσότερες πληροφορίες περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.radiomarathonios.org .

Στο μεταξύ το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ προγραμματίζει τετράωρες ζωντανές εκπομπές σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 – 18:00 το απόγευμα, με τους δημοσιογράφους Αθηνά Βιολάρη και Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Ο Ραδιομαραθώνιος, ένας θεσμός με μεγάλη προσφορά, έχει αναγεννηθεί και συνεχίζει το ανθρωπιστικό του έργο. Με τη Δύναμη Αγάπης όλων μας, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους, καλύτερη.

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 17:19

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.