Ο Σίμος Γαλαταριώτης είναι ο νικητής στο ράλι "Ανατολικό Σαφάρι"

Ο Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και το SkodaFabiaR5 πέρασε στην αντεπίθεση την δεύτερη μέρα και κέρδισε το ράλι Ανατολικό Σαφάρι πρώτο αγώνα του παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Ο περσινός πρωταθλητής κέρδισε και τις έξι ειδικές της ημέρας και τερμάτισε τον αγώνα 29 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα.

Οι δύο οδηγοί είχαν την δική τους μάχη χθες, με τον Τσουλοφτα που είχε συνοδηγό τον Αντώνη Χρυσοστόμου και ένα CitroenDS3 R5 να κερδίζει τέσσερις από τις έξι ειδικές διαδρομές της μέρας και να ολοκληρώνει το πρώτο σκέλος με 5 δεύτερα διαφορά από τον Γαλαταριώτη.

Σήμερα η μέρα άνηκε στον Γαλαταριώτη ο οποίος βρήκε την ταχύτητα και πήρε μια σημαντική νίκη ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Κώστας Ζήνωνος με συνοδηγό τον Φάνο Χριστοφή και ένα MitsubishiLancer της κατηγορίας R2. Ο Ζήνωνος ήταν γρήγορος καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά κυριότερο πλεονέκτημα για τον ψηλό τερματισμό ήταν η σταθερότητα του.

Τέταρτη θέση για τον Μιχάλη Ποσίδια με συνοδηγό τον Κυριάκο Δαμιανού και ένα LancerR2.

Ο πάντα θεαματικός Κυριάκος Κυριάκου επέστρεψε με το SubaruImpreza στα καλά αποτελέσματα με ένα τερματισμό στην 5η θέση. Έκτη θέση για τον Πέτρο Παντελή και έβδομη για τον Σταύρο Αντωνίου.

Πρώτος στην δικίνητη κατηγορία ήταν ο Κωνσταντίνος Τελεβάντος με συνοδηγό τον Τάκη Σταύρου και ένα Ford          FiestaRC4.

Ρεπορτάζ ΓΙΩΡΓΟς ΤΡΙΚΟΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 12:36

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.