Europa League: Στη Σόφια η αποστολή της ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Λέφσκι αύριο, στις 19:30, στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.



H αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής, 2 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΑΚ στην Σόφια, Χρίστο Θεοχάρους, σήμερα, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας της Λάρνακας στo «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ».

Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η συνέντευξη Τύπου της Λέφσκι Σόφιας όπου θα μιλήσει ο προπονητής Πέταρ Κάντσεφ Χούμπτσεφ, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής, θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 και η προπόνηση στις 18:30.

Όπως αναφέρει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ, μετά από το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, η ΑΕΚ αναμφίβολα είναι φαβορί για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γάνδη - Βιιτόρουλ Κωστάντζας.

Η προϊστορία της ΑΕΚ με βουλγαρικές ομάδες, είναι μικρή, αφού έπαιξε μόνο απέναντι στην Λουντογκόρετς, πέρυσι στους ομίλους και φέτος με τη Λέφσκι Σόφιας.

Με την ομάδα από το Ραζγκράντ, οι κιτρινοπράσινοι ανεδείχθησαν ισόπαλοι και στα δύο ματς (1-1 εντός έδρας και 0-0 εκτός), ενώ την περασμένη Πέμπτη «πάτησαν» τους πρωτευουσιάνους «μπλε» με 3-0.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε μεν με τον αέρα του φαβορί, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή για να μην δεχθεί γκολ που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των «μπλε» και να τους κάνει να ελπίζουν σε ανατροπή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, από την επομένη κιόλας του πρώτου αγώνα με τη Λέφσκι (3-0) ζήτησε αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα ενόψει του αυριανού επαναληπτικού απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:15

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.