Ηττήθηκε στα πέναλτι και έμεινε εκτός ομίλων του Europa League το ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ γνώρισε απόψε την ήττα στα πέναλτι από την Αστάνα με 2 – 1 στον επαναληπτικό αγώνα των play-off του Europa League που διεξήχθη στο Καζακστάν και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ δεν ήταν αρκετό για να δώσει στο ΑΠΟΕΛ την πρόκριση, καθώς στο σημερινό επαναληπτικό η Αστάνα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 16ο λεπτό ο παίκτης της Αστάνας Pedro Henrique σε χτύπημα πέναλτι.

Ο αγώνας πήγε σε ημίωρη παράταση χωρίς αποτέλεσμα και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου η Αστάνα πετυχαίνοντας δύο τέρματα έναντι ενός του ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Στα πέναλτι από πλευράς ΑΠΟΕΛ ευστόχησε μόνο ο Νούνο Μοράις, ενώ για την Αστάνα ευστόχησαν οι Pedro Henrique και Richard Almeida de Oliveira.

Αστάνα: Έριτς, Ρουκάβινα, Ποστνίκοφ, Άνισιτς, Σόμκο, Τόμασοφ, Μαέφσκι (121` Λογκβινένκο), Κλάινχαϊσλερ (97` Mπεϊσενμπέκοφ), Ενρίκε, Μουσίκοφ (54` Aλμέιδα), Καμπανάνγκα (85` Γιάνγκα).

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Ενσούε, Καρλάο, Βούρος (120` Γκέντσογλου), Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ (65` Nτε Βινσέντι), Σάλαϊ, Τάμαρι (85` Εφραίμ), Ρέζα (94` Nτελατόρε) .

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:55

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.