Europa League: Απόλλωνας- Midtjylland Δανίας και ΑΕΚ- Plzeň Τσεχίας

Τη Σλάβια Πράγας θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στα πλέϊ όφ, διεκδικώντας την είσοδο τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι κληρώθηκαν αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια Τσεχίας και θα δώσουν τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ στις 15 ή 16 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 22 ή 23 Αυγούστου στην Πράγα. Για την ίδια διοργάνωση ο Ολυμπιακός Πειραιώς κληρώθηκε αντιμέτωπος με την Ριέκα Κροατίας. Στο Γιουρόπα Λίγκ θα έχουμε μία ακόμη αναμέτρηση Κύπρου-Τσεχίας, καθώς η ΑΕΚ Λάρνακας κληρώθηκε αντιμέτωπη με τη Βικτόρια Πλίτσεν. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Τσεχία. Ο Κυπελλούχος Απόλλωνας βρήκε στο δρόμο του τη Μίντιλαντ Δανίας και η αποστολή του για είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης θεωρητικά είναι ευκολότερη. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Από Ελλαδικής πλευράς στο Γιουρόπα Λίγκ συμμετέχουν τρείς ομάδες, από τις οποίες την πιο δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναίκός, ο οποίος κληρώθηκε αντιμέτωπος με την Ατλέτικ Μπιλμπάο, γνωστή μας από τις αναμετρήσεις με το ΑΠΟΕΛ. Το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Αθήνα. Εντός έδρας θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα και ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Οστερσαντ Σουηδίας που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ κληρώθηκε αντιμέτωπη με την Βελγική Κλάπ Μπρύζ. Οι πρώτοι αγώνες στις 17 και οι επαναληπτικοί στις 24 Αυγούστου.

 

 
 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 16:39

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο επικίνδυνος κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Κυβερνοεπίθεση στο αρχείο του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσαν οι Anonymous
16:11
Συναγερμός στο Παρίσι καθώς άνδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο
15:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.