Προκρίθηκαν Πορτογαλια, Γαλλία και Αργεντινή

Πάρτι πρόκρισης και γενεθλίων στο στάδιο "Ντα Λουζ", χθες βράδυ.

Ο Φερνάντο Σάντος, πήρε το καλύτερο δώρο από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Πορτογαλίας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον τελικό απέναντι στην Ελβετία, για την πρωτιά του δεύτερου ομίλου, πήρε τη νίκη και το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. 
Σκόρερ για τους Ιβηρες, ο Τζουρού με αυτογκόλ στο 41ο λεπτό και ο Αντρέ Σίλβα στο 52ο.
Μέσω μπαράζ θα διεκδικήσουν την πρόκριση, οι Ελβετοί.
Για τη Γαλλία, στο "Σταντ Ντε Φρανς" το ζητούμενο ήταν η νίκη που θα την εδραίωνε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Αντουάν Γκριεζμάν και Ολιβιέ Ζιρού είδαν δίκτυα στο 27ο και στο 33ο, λεπτό αντίστοιχα. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 45ο λεπτό ο Αντόν Σαρόκα.
Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για την Ολλανδία, 2-0 επί της Σουηδίας, καθώς οι Σκανδιναβοί θα είναι στα μπαράζ.
Η αναμέτρηση του Αμστερνταμ ήταν ουσιαστικά τυπικής διαδικασίας, καθώς η Ολλανδία χρειαζόταν νίκη με επτά τέρματα διαφορά επί της Σουηδίας, για να καπαρώσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Σκόρερ για τους "Οράνιε" ο Ρόμπεν στο 16ο λεπτό με πέναλτι, και στο 40ο. 
Μπορεί η Αργεντινή να μην είχε κερδίσει το Εκουαδόρ στην έδρα του τα τελευταία 16 χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι όμως χαμογέλασε τελευταίος. Ενάντια στα σενάρια που ήθελαν την Αλμπισελέστε, να μένει εκτός τελικής φάσης μετά από 48 ολόκληρα χρόνια, ο σούπερ σταρ της Μπάρτσαμ με το 5ο του χατ-τρικ οδήγησε την Αργεντινή στη νίκη με 3-1, χαρίζοντας της και την απευθείας πρόκριση.
Το Εκουαδόρ άνοιξε το σκορ με τον Ρομάριο Ιμπάρα, μόλις στο 38 δευτερόλεπτο, ο Μέσι όμως με γκολ στο 12ο, 20ο και 62ο, λεπτό φρόντισε να πάρει από το χέρι την Αργεντινή, οδηγώντας την στην τρίτη θέση, με 28 βαθμούς. Δεύτερη η Ουρουγουάη, με 31, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Βολιβίας με 4-2.
Στην τελική φάση και η Κολομβία, η οποία κατέλαβε την 4η θέση με 27 βαθμούς μετά την ισοπαλία 1-1, με το Περού. Σοκ για την κάτοχο του Κοπα Αμέρικα, Χιλή καθώς υστέρησε στην ισοβαθμία με το Περού και έχασε την 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την αδιάφορη βαθμολογικά Βραζιλία.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:08

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των ομήρων
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
18:00
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Σουηδία θα στείλει τάγμα στη Λετονία
17:47
Στήριξη στην επανέναρξη των συνομιλιών, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα
17:29
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.