Στην Κύπρο ένα από τα κορυφαία συνέδρια Fitness στην Ευρώπη

Με κεντρικό πρόσωπο τον Μίλαν Τραΐκοβιτς και διακεκριμένους, διεθνείς εισηγητές διεξάγεται στη Λευκωσία ένα από τα κορυφαία συνέδρια Fitness στην Ευρώπη, το 6ο Professional Fitness Systems Convention.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου των διοργανωτών, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου, διοργανώνεται από το EShopForSports, και αποτελεί το σημαντικότερο συνέδριο Fitness στην Κύπρο και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Στο Συνέδριο θα διδάξουν διακεκριμένοι διεθνείς εισηγητές από Ευρώπη και Αμερική, και θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις και πρακτικές στον τομέα του Fitness. Το Συνέδριο εκτείνεται σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους και περιλαμβάνει συνολικά 44 διαφορετικά Επαγγελματικά Εργαστήρια Επιμόρφωσης, παρέχοντας στους συνέδρους τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνα που ταιριάζουν στο πεδίο στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν επίσης νέα προϊόντα και τάσεις του Wellness & Fitness, σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς

«Όραμά μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη, φέρνοντας κάτω από την ίδια στέγη – σε έναν άνετο και σύγχρονο χώρο - παγκόσμιας εμβέλειας εισηγητές αλλά και τοπικούς παρόχους εκπαίδευσης», δηλώνει ο διευθυντής του EShopForSports και διοργανωτής του Συνεδρίου Αναστάσης Χαραλάμπους.

Πηγή(ΚΥΠΕ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 05:58

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.