facebook-icon twitter-icon rss-icon haberler

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
    • EU4U
      • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ
    • CHAMPIONS LEAGUE
    • EUROPA LEAGUE
  • ΜΟΝΟ ΣΤΟ RIKNEWS
  • ΤΟ ΡΙΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
  • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

%PM, %07 %516 %2019 %13:%Ιαν

Aναβολή στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Καραβά

  • Εκτύπωση
  • E-mail
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(0 ψήφοι)
Aναβολή στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Καραβά

Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε ότι εντός έδρας αγώνας κόντρα στην ΑΕ Καραβά για το πρωτάθλημα πετόσφαιρας που ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Ιανουαρίου αναβάλεται.

Αναλυτικά:

«Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας, κλήθηκε ο πασαδόρος του ΑΠΟΕΛ Σταύρος Κασαμπαλής. Η ομάδα μας ζήτησε και πήρε την αναβολή του αγώνα με την ΑΕ Καραβά».

Πηγή: ΑΠΟΕΛ 

Tweet
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
επιστροφή στην κορυφή

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  • Τσιτσιπάς: «Πήρα τη θετική ενέργεια και τη μετέτρεψα σε μαχητικό πνεύμα»
    Τσιτσιπάς: «Πήρα τη θετική ενέργεια και τη μετέτρεψα σε μαχητικό πνεύμα»

    Όπως ήταν λογικό, μία από τις πρώτες συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη μεγάλη επιτυχία του μέσα στο «O2 Arena» του Λονδίνου, ήταν στο BBC. Ο νέος πρωταθλητής κόσμου αναφέρθηκε στη νίκη του, στις σχέσεις που έχει με άλλους τενίστες, όπως με τον Ντόμινικ Τιμ τον οποίο νίκησε στον τελικό του ΑΤΡ Finals, μίλησε για το «Big 3» του παγκόσμιου τένις, αλλά και για τη γενιά που έρχεται και θα είναι οι μελλοντικοί αντίπαλοί του. 

    Συντάχθηκε στις %PM, %19 %569 %2019 %14:%Νοε σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Τσιτσιπάς – Έγραψε ιστορία κατακτώντας το ATP Finals
    Τσιτσιπάς – Έγραψε ιστορία κατακτώντας το ATP Finals

    O συγκλονιστικός Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο του ελληνικού αθλητισμού, κατακτώντας το ATP Finals απέναντι στον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ.

    Συντάχθηκε στις %AM, %18 %340 %2019 %09:%Νοε σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Μετράει δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός
    Μετράει δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός

    Στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ, δοκιμάζεται στις 19:00 την Τετάρτη (30/10) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» φέτος. Το πρόγραμμα έφερε πολύ νωρίς στον πρώτο γύρο την κορυφαία ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στο δρόμο του Ολυμπιακού και μάλιστα σε μία σεζόν που μόνο καλά δεν έχει αρχίσει για τους «ερυθρόλευκους». Η -αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές- ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη, έχει στις τάξεις της, εκτός από τους πρώην «ερυθρόλευκους» Κάιλ Χάινς και Ντάνιελ Χάκετ, και τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πειραιά. Μόνο μία νίκη μετρά ο Ολυμπιακός που άλλαξε προπονητή λίγο μετά το εναρκτήριο... τζάμπολ και έδωσε τα «κλειδιά» στον μέχρι πρότινος βοηθό του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα.

    Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός δείχνει να μην έχει πλάνο. Δεν έχει συνοχή και προβληματίζει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτό που θα διεκδικήσει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, απέναντι στην ομάδα με την κορυφαία παραγωγικότητα μέχρι στιγμής (89 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα), είναι μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι Ρώσοι έχουν το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων φέτος, με 43,65% (55 εύστοχα σε 126 προσπάθειες), όταν ο Ολυμπιακός σουτάρει έξω από τη γραμμή των 6.75 με 30,43% (28 στα 92)! Στα δίποντα, επίσης, οι παίκτες του Ιτούδη είναι ανώτεροι με 52,86% ευστοχία έναντι 48,39% των παικτών του Ολυμπιακού. Μόνο στις βολές είναι πιο εύστοχος από την ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός (71,23% έναντι 65,15%). Η ΤΣΣΚΑ μαζεύει 39 ριμπάουντ μέσο όρο και ο Ολυμπιακός 37. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, οι διαφορές είναι μικρές.

     

    Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

    Συντάχθηκε στις %PM, %30 %522 %2019 %13:%Οκτ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Επιτυχημένος ο 1ος Διεθνής Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας στην Κύπρο
    Επιτυχημένος ο 1ος Διεθνής Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας στην Κύπρο

    Με κύριο σκοπό την ανάπτυξη και την ανάδειξη του αθλήματος της κλειστής κωπηλασίας στην Κύπρο, καθώς και την προώθηση των αθλητικών αξιών, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό ο 1ος Διεθνής Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας «1st Cyprus Indoor Rowing Challenge» υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.
     
    Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, στον αγώνα έλαβαν μέρος περισσότεροι από εκατό αθλητές από Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία και Τσεχία. Συμμετείχαν αθλητές από το Limassol Rowing Centre, το Σωματείο Περικλής Δημητρίου, το Σωματείο Νηρέας, τον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας, τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, τον Ναυτικό Όμιλο Κύπρου, τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, το NM Fitcamp, το Coast Rowing Team, το White Box, το Crossfit Limassol, το Σωματείο Limassol Lizards και το Cyprus Toners.
     
    Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι ολυμπιονίκες Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γεώργιος Γιούπης, Σπύρος Καλέντζης και Αννέτα Κυρίδου.

     

    Πηγή ΚΥΠΕ

    Συντάχθηκε στις %AM, %30 %424 %2019 %11:%Οκτ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Ο Λι-Ντακ-Χι έγινε ο πρώτος κουφός τενίστας που κέρδισε αγώνα ATP Tour
    Ο Λι-Ντακ-Χι έγινε ο πρώτος κουφός τενίστας που κέρδισε αγώνα ATP Tour

    Ο Λι-Ντακ-Χι έγινε ο πρώτος κουφός παίκτης για να κερδίσει έναν αγώνα ATP Tour. Ο 21χρονος από τη Νότια Κορέα νίκησε τον Χένρι Λαακσόνεν 7-6 (4) 6-1 στον πρώτο γύρο του Winston-Salem Open.

    Συντάχθηκε στις %PM, %20 %449 %2019 %12:%Αυγ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Νικήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ
    Νικήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ

    Η Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο, αναδείχθηκε χθες νικήτρια στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ με άλμα 4,75 μέτρα και τώρα ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα στις 24 Αυγούστου, στο Παρίσι. 

    Συντάχθηκε στις %AM, %19 %336 %2019 %10:%Αυγ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Ήττα για Τσιτσιπά και μεγάλη απώλεια βαθμών
    Ήττα για Τσιτσιπά και μεγάλη απώλεια βαθμών

    Αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του για break στο ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Χούμπερτ Χούρκατς και αποκλείστηκε πρόωρα από το Masters τουρνουά του Καναδά.

    Συντάχθηκε στις %AM, %08 %315 %2019 %09:%Αυγ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Εφήβων ο Ρ. Νικήτα
    Στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Εφήβων ο Ρ. Νικήτα

    Στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Εφήβων 2019, ο αθλητής της Κύπρου Ρεαρ Νικήτα.

    Συντάχθηκε στις %PM, %07 %496 %2019 %13:%Αυγ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Στο νούμερο 5 του κόσμου ο Τσιτσιπάς
    Στο νούμερο 5 του κόσμου ο Τσιτσιπάς

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι και επίσημα ο πέμπτος καλύτερος τενίστας στον κόσμο, μετά την ανανέωση της παγκόσμιας κατάταξης από την ATP.

    Συντάχθηκε στις %PM, %05 %462 %2019 %13:%Αυγ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • Νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά για Στέφανο
    Νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά για Στέφανο

    Οι σπουδαίοι πρωταθλητές φαίνονται στα δύσκολα και εκεί ακριβώς έδειξε την κλάση του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Τζόρνταν Τόμπσον για τον 3ο γύρο του ATP 500 τουρνουά στην Ουάσινγκτον.

    Συντάχθηκε στις %AM, %02 %319 %2019 %09:%Αυγ σε ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους στην Ιστορία» Νοε 19, 2019 2:41 pm Read More
  • Τσιτσιπάς: «Πήρα τη θετική ενέργεια και τη μετέτρεψα σε μαχητικό πνεύμα» Νοε 19, 2019 2:39 pm Read More
  • Τσιτσιπάς – Έγραψε ιστορία κατακτώντας το ATP Finals Νοε 18, 2019 9:10 am Read More
  • Μετράει δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός Οκτ 30, 2019 1:31 pm Read More
  • Αλματώδη ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου βλέπουν στο μέλλον οι ειδικοί Οκτ 30, 2019 1:04 pm Read More
  • Αυλαία για Κύπελλο Α΄ και Β΄ Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο Οκτ 30, 2019 12:48 pm Read More
  • 1
  • 2
› ‹
logo-bottom

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του ΡΙΚ διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία και χωρίς γραπτή άδεια του ΡΙΚ.

Copyright © 2014
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΑΡΧΕΙΟ ΡΙΚ
  • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
  • MEDITERRANEAN MEMORY
  • ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ
  • ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΡΙΚ INTRANET

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+357 22862000
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
Τ.Θ. 24824
1397 Λευκωσία, Κύπρος
[email protected]

Εισηγήσεις-Παράπονα-Σχόλια

  facebook-icon twitter-icon rss-icon