Σπουδαίες επιδόσεις από τους Αρέστη και Πενταρά στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Παρα-Αθλημάτων Στίβου

Με ένα αργυρό και μια θέση στην εξάδα οι Κύπριοι αθλητές Αντώνης Αρέστη και Βίκτωρας Πενταράς φάνηκαν συνεπείς στους στόχους που έχουν θέσει για τους Πανευρωπαϊκούς  Αγώνες Παρα-Αθλημάτων Στίβου, οι οποίοι διεξάγονται στο Βερολινο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κατά την χθεσινή 4η ημέρα των αγώνων, ο Αντώνης Αρέστη κατέλαβε την 2η θέση, με χρόνο 22.70 δευτερόλεπτα, στον τελικό του αγωνίσματος των 200 μέτρων στην Κατηγορίας Τ47, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο και ανεβάζοντας την κυπριακή σημαία στον ουρανό του Βερολίνου.


Ο Κύπριος πρωταθλητής, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των προπονητών του Ευθύμιου Κυπριανού και Πέτρου Θεοδοσίου, έκανε μια εξαιρετική κούρσα και στα τελευταία μέτρα έβαλε δύσκολα στον νικητή του αγωνίσματος, τον Πολωνό Ντέρους Μιχάλ.  

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο έφηβος αθλητής Βίκτωρας Πενταράς, ο οποίος στον τελικό του άλματος εις μήκος στην κατηγορία Τ37, κατέλαβε την 6η θέση με άλμα 5.25 μέτρα το οποίο αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, συνθλίβοντας το προηγούμενο του ρεκόρ του, το οποίο ήταν 4.96 μέτρα από το Παγκόσμιο GRAND PRIX του Παρισιού στην Γαλλία τον περασμένο Ιούνιο. 

Σήμερα ο Αντώνης Αρέστη, θα συμμετέχει στα αγώνισμα των 400 μέτρων στην Κατηγορίας Τ47, στοχεύοντας ακόμη ένα πλασάρισμα ψηλά στην τελική κατάταξη και ένα μετάλλιο.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:00

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
«Αμάλθεια»: Συνάντηση 40 και πλέον κρατών στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Κόμπος (ΒΙΝΤΕΟ)
05:55
Επί ποδός καθ'όλη της διάρκεια της νύχτας δεκατρία συνεργεία της Πυροσβεστικής για να επιλύσουν τα προβλήματα
05:53
Τμήμα Μετεωρογίας-1ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
05:48
18 Μαρτίου
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.