Επέστρεψε στην Κύπρο ο παγκόσμιος πρωταθλητής Παύλος Κοντίδης

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Laser της Ιστιοπλοΐας, Παύλος Κοντίδης, ο οποίος δηλώνει «πανευτυχής, υπερήφανος και συγκινημένος".

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Πάυλος Κοντίδης είπε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα που μου έστελνε και μου στέλνει ακόμα. Η θετική ενέργεια που στέλνουν είναι απίστευτη. Με βοηθάει και με σπρώχνει να βγάζω όχι μόνο το 100% μου, αλλά το 1000% του Παύλου. Δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου». «Ήθελα μια πλακέτα που να γράφει το όνομά μου. Ο τελευταίος πρωταθλητής που αναγράφεται στην πλακέτα είναι εκείνος της προηγούμενης χρονιάς. Οπότε έχοντας κερδίσει τον τίτλο για δύο σερί χρόνια, φέτος γράφει το όνομά μου λόγω της περσινής κατάκτησης» σημείωσε ο Κύπριος Ολυμπιονίκης.
Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν πανευτυχείς η μητέρα του και τα αδέλφια του, συγγενείς, φίλοι αλλά και πολλά μέλη και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.
«Πείσμωσα περισσότερο…»
Όπως πρόσθεσε «η κραυγή και γροθιά στον τερματισμό τα λέει όλα και δείχνει πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας για εμένα», για να προσθέσει πως είναι «είναι πανευτυχής, υπερήφανος και συγκινημένος, αφού η κούρσα μεταλλίων ήταν ξεχωριστή και θα βρίσκεται πάντα στο μυαλό και στην καρδιά του. «Μόνο τέσσερις βαθμοί με χώριζαν από το δεύτερο. Ήταν σαν επανάληψη της κούρσας μεταλλίων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αλλά με τα δεδομένα υπέρ μου. Ήταν και δύσκολες οι καιρικές συνθήκες, οι άνεμοι ήταν πολύ ισχυροί, εναλλάσσονταν συνεχώς διότι φυσούσε από τη ξηρά. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τον Αυστραλό πίσω, αλλά τα κατάφερα. Σε μια στιγμή αυτός είχε αυτός το χρυσό, αλλά εκεί πείσμωσα περισσότερο, δεν έχασα τη ψυχραιμία μου, έμεινα συγκεντρωμένος, πάλεψα μέχρι το τέλος με κάθε κύμα και κάθε αλλαγή του ανέμου και κατάφερα να τερματίσω ακριβώς πίσω του, που ήταν αρκετό για το χρυσό», είπε.
Πρόσθεσε ακόμα: «Τo ότι είχα σίγουρο το αργυρό με άφησε να συγκεντρωθώ σε έναν αντίπαλο. Είναι διαφορετική τακτική. Είχαμε προετοιμαστεί για το match race, όπως λέγεται στην ιστιοπλοΐα, και κατάφερα να κάνω αυτό που έπρεπε».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου πως ενώ στην κούρσα μεταλλίων ήταν αξύριστος, στην απονομή εμφανίστηκε ξυρισμένος, ο Παύλος Κοντίδης είπε: «Πριν πάω για την κούρσα έβαλα τη ξυριστική στην τσάντα. Είχα πει ότι αν ήμουν δεύτερος δεν θα ξυριστώ, αν είμαι πρώτος θα ξυριζόμουν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:11

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Υπουργός Γεωργίας: Αρχές Απριλίου τα έργα για την ασφαλή διακίνηση των επισκεπτών στον Ακάμα (Βίντεο)
13:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
13:04
Μάχη με τον χρόνο για την ολοκλήρωση του τερματικού στο Βασιλικό
12:44
Τροποποίηση διατάγματος για τα μέτρα κατά του κορονοϊού αποφάσισε το Υπουργικό (Βίντεο)
12:36
Πασινιάν: Ανάγκη επιστροφής περιοχών στο Αζερμπαϊτζάν ή πόλεμος
12:27
Τη συνολική βροχόπτωση για τον μήνα κάλυψε η βροχόπτωση στη Λευκωσία
12:08
Κόμπος: Η Λευκωσία δεν εντοπίζει οποιαδήποτε διάσταση απόψεων μεταξύ τουρκοκυπριακής ηγεσίας και Τουρκίας
11:38
Τμήμα Μετεωρογίας-2ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
11:21
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Καταδικαστέες, απαράδεκτες και προκλητικές οι δηλώσεις Ερντογάν (Βίντεο)
10:57
Αθήνα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο
10:36
Εντός του έτους νομοσχέδιο το οποίο θα διέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών κλινικών
09:48
Μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία
09:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.