Σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι Ομόνοιας-Παφιακού στο "Ελευθερία"

«Φουντώνει» για τα καλά το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017 στις 20:00 (4η αγωνιστική) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο μεγάλα παιχνίδια τα οποία έχουν τεράστια βαθμολογική σημασία. Σε πρώτο πλάνο το μεγάλο ντέρμπι Ομόνοια – Παφιακός στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ενώ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» θα γίνει σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ο αγώνας στη σάλα αθλοπαιδιών του Γυμνασίου «Φώτης Πίττας» στο Φρέναρος όπου η Ολυμπιάδα Φρ. υποδέχεται την εξαιρετική αλλά χωρίς νίκη Pokka ΑΕ Καραβά. Επίσης, «μάχη» προβλέπεται στο «Θεμιστόκλειο» όπου η Ανόρθωση υποδέχεται την Αναγέννηση Δ. σε ένα repeat των περσινών συνεχών αγώνων που έδωσαν.

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια». Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος ανάμεσα σε δυο ομάδες που διεκδικούν και μονοπωλούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ήδη, η περσινή πρωταθλήτρια (Ομόνοια) και Κυπελλούχος (Παφιακός) αγωνίστηκαν μια φορά τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου στο Σούπερ – Καπ και μετά από συγκλονιστικό αγώνα κέρδισε η Ομόνοια με 3-2.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Καλμαζίδη πέντε ημέρες πριν το πρώτο ραντεβού με την πολωνική Ζιαστρέμπσκι για τον τρίτο γύρο του Champions – League θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή αλώβητοι. Στις επιλογές του Βορειοελλαδίτη τεχνικού που έχει πολλές επιλογές (σ.σ. το έδειξε και απέναντι στην Pokka ΑΕ Καραβά) συμπεριλαμβάνεται και ο Βραζιλιάνος ακραίος Φέλιξ Λουίς.

Με νέο πρόσωπο τον έμπειρο Βραζιλιάνο ακραίο Εβάντρο Ντίας θα εμφανιστεί ο Παφιακός στο ντέρμπι και ευελπιστεί να πάρει πράγματα με στόχο να φύγει με το διπλό από τη Λευκωσία. Οι Παφίτες που έχουν ήδη μια εκτός έδρας (σ.σ. στην πρεμιέρα με Αναγέννηση) βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση με 07 βαθμούς. «Κλειδί» για τον κόουτς Κυριάκο Καμπερίδη είναι η εμπειρία σε τέτοιους αγώνες.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται ότι θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ είναι αήττητο με 08 βαθμούς στη δεύτερη θέση, ενώ η Νέα Σαλαμίνα μετά την ήττα από την Ομόνοια επέστρεψε με δυο νίκες επί Ανόρθωσης και Αναγέννησης και συγκέντρωσε 06 βαθμούς «σκαρφαλώνοντας» στην 4η θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» που δείχνουν πλήρεις φέτος ρολάρουν από αγώνα σε αγώνα και θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι για να ανέλθουν και βαθμολογικά.  Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στην ομάδα της Αμμοχώστου του διεθνή διαγώνιου Γαβριήλ Γεωργίου που θα αγωνιστεί απέναντι στο ΑΠΟΕΛ μετά από δυο χρόνια παραμονής στους «γαλαζοκίτρινους».

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν αλλαγμένοι προς το καλύτερο τη φετινή σεζόν και ικανοί να διεκδικήσουν τη διάκριση. Το τρίο των ξένων Βερίσιμο, Πούλκο και Λούνα δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι τους μαζί με την εμπειρία που διαθέτει η ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ πάει στη Λεμεσό με στόχο να κάνει άλλο ένα μπρέικ και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Ομόνοια – Παφιακός.

ΣΑΛΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΓΥΜΝ. ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Όποιοι επιλέξουν να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής στη σάλα αθλοπαιδιών του Γυμνασίου «Φώτη Πίττα» είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσουν. Προμηνύεται ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που δεν πέτυχαν νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και ζητούν επιτακτικά το πρώτο τρίποντο.

Η Ολυμπιάς προσφέρει ωραίο βόλεϊ δυσκολεύοντας και τις τρεις αντιπάλους που αντιμετώπισε (Ανόρθωση, Αναγέννηση Δ., ΑΠΟΕΛ). Πλέον οι «κοκκινόμαυροι» του Παύλου Κωνσταντίνου που είναι σίγουρο ότι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους θέλουν και το βαθμολογικό κέρδος εκτός από τις εντυπώσεις.

Η Pokka ΑΕ Καραβά άφησε άριστες εντυπώσεις τις πρώτες τρεις αγωνιστικές (σ.σ. στον εξ αναβολής αγώνα με την Ομόνοια τη Δευτέρα) ήταν εξαιρετική αλλά έμεινε χωρίς βαθμό. Η ομάδα του Λέτσιεφ που διαθέτει εμπειρία και «χορεύει» στους ρυθμούς του Μοράλες πάει στο Φρέναρος με μοναδικό στόχο το  διπλό σε μια «καυτή» έδρα.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.

Οι συνειρμοί του τέλους της σεζόν 2016-17 επιστρέφουν αφού Βαρωσιώτες και Δερυνειώτες μετέτρεψαν τους αγώνες για την 5Η θέση σε ένα άνευ προηγουμένου πάρε – δώσε. Τότε χαμογέλασε η Αναγέννηση, ενώ καμιά εκ των δυο ομάδων δεν κέρδιζε στην έδρα τους. Η σεζόν άλλαξε και οι δυο ομάδες δίνουν τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το τρέχον πρωτάθλημα (σ.σ. πόσοι θα ακολουθήσουν θα το δείξει ο χρόνος). Kοινός παρονομαστής των δυο ομάδων η εμπειρία, αλλά ίσως έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα η Ανόρθωση λόγω έδρας.

Οι «κυανόλευκοι» παραμένουν για δεύτερη συνεχή αγωνιστική στην έδρα τους την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν από εδώ και πέρα (σ.σ. έχασαν από την Ομόνοια την 3ηαγωνιστική). Η ομάδα του Γιαπάνη θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της για να πάρει το τρίποντο.

Οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, αλλά σε μια εκτός έδρας αποστολή κέρδισαν. Αυτό θα επιδιώξουν και την Παρασκευή για να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι της Ανόρθωσης.

Στη βαθμολογία σε τρεις αγώνες προηγείται η Ομόνοια με 09 βαθμούς και ακολουθούν το ΑΠΟΕΛ με 08, ο Παφιακός με 07, η Νέα Σαλαμίνα με 06, Αναγέννηση Δ. και Ανόρθωση με 03, ενώ Ολυμπιάς Φρ. και Pokka ΑΕ Καραβά δεν έχουν βαθμό.

ΠΗΓΗ ΚΟΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 14:40

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων στη Γάζα
15:46
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Ντουμπάι: Τεράστιο το κόστος των ζημιών από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών
12:35
Επιστολή ΑΚΕΛ στον υπουργό Οικονομικών για την πράσινη φορολογία
12:18
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
11:47
Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Περισσότερες από 10 νομοθεσίες αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας
10:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.