Ντέρμπι στην πρεμιέρα

Mε τα ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια στους Άνδρες και Ανόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας στις Γυναίκες αρχίζουν τα πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Ανδρών και Γυναικών στην πετοσφαίριση στις 13 Οκτωβρίου (Άνδρες) και 24 Οκτωβρίου (Γυναίκες).

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων που έγιναν την Παρασκευή στο Ολυμπιακό Μέγαρο σηματοδοτούν την έναρξη της νέας χρονιάς. Η 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών περιλαμβάνει τις ακόλουθες συναντήσεις: «Σπύρος Κυπριανού»: Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια
«Θεμιστόκλειο»: Ανόρθωσις – Ολυμπιάς Φρενάρους
Γηπ. Δερύνειας: Αναγέννηση Δ. – Παφιακός
«Λευκόθεο»: ΑΠΟΕΛ – Α.Ε. Καραβά Τη 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί το βαρωσιώτικο ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις, την 3η ο αγώνας Ανόρθωσις – Ομόνοια, την 4η τα ντέρμπις Ομόνοια – Παφιακός και Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ. Την 5η ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωσις, την 6η το παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – Παφιακός και την 7η το αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Επίσης, την ίδια αγωνιστική θα διεξαχθεί ο αγώνας Παφιακός – Ανόρθωσις. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται την 1η Δεκεμβρίου 2017 και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις 02 Φεβρουαρίου 2018. Ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς στους Άνδρες θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου με τον αγώνα Σούπερ – Καπ μεταξύ των ομάδων της πρωταθλήτριας Ομόνοιας και του Κυπελλούχου Παφιακού. Ολόκληρο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.volleyball.org.cy στο Σύνδεσμο http://www.volleyball.org.cy/oldsite/downloads/index.htm Η 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών περιλαμβάνει τις ακόλουθες συναντήσεις: «Νίκος Σολωμονίδης» ΑΕΛ – Ολυμπιάδα Ν.
Τεχν. Σχολή Αυγόρου: ΘΟΙ Αυγ. – Εθνικός Λ.
Αθλ. Κέντρο Ανόρθωσις (ΑΤΙ): Ανόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας
Γηπ. Δερύνειας: Αναγέννηση Δ. – Απόλλων Την 3η αγωνιστική θα γίνουν τα ντέρμπις Ανόρθωσις – ΑΕΛ και Απόλλων – Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας. Την 5η αγωνιστική το μεγάλο τοπικό ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ, την 6η αγωνιστική ο αγώνας ΑΕΛ – Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας και την 7η το ντέρμπι Απόλλων – Ανόρθωσις. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 05 Δεκεμβρίου 2017 και η κανονική διάρκεια στις 06 Φεβρουαρίου 2018. Ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς στις Γυναίκες θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου με τον αγώνα Σούπερ – Καπ μεταξύ των ομάδων του κυπελλοπρωταθλητή Απόλλωνακαι της φιναλίστριας του Τελικού Κυπέλλου Ανόρθωσις. Ολόκληρο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.volleyball.org.cy στο Σύνδεσμο http://www.volleyball.org.cy/oldsite/downloads/index.htm Προσπάθειες για τηλεοπτική κάλυψη
Μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες για τηλεοπτική κάλυψη των πρωταθλημάτων.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:56

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Διαταγή διεθνούς δικαστηρίου προς Ιρσαήλ
20:52
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.