Στον τελικό Μουγκουρούθα και Γουϊλιαμς

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και πρόκριση για δεύτερη φορά στον τελικό του Γουίμπλετον.

Η Ισπανίδα στον πρώτο ημιτελικό στο κεντρικό κορτ, ήταν χάρμα ιδέσθαι. Το νούμερο 14 του ταμπλό και φιναλίστ της διοργάνωσης το 2015, έπαιξε εξαιρετικά από τη βασική γραμμή, μη επιτρέποντας στην έκπληξη του τουρνουά Μαγταλένα Ριμπαρίκοβα από την Σλοβακία να έχει απαιτήσεις. Χάνοντας μόλις δύο γκέιμ μετά από μια ώρα και πέντε λεπτά παιχνιδιού, η Μουγκουρούθα τελείωσε τον αγώνα με 22 γουίνερς. Στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, θα βρεί απέναντι της την Βίνους Γουίλιαμας. Η 37χρονη Αμερικανίδα, πέρασε στον τελικό μετά την ανετη νίκη επί της Βρετανίας Κόντας με 2-0. Θα είναι ο 9ος τελικός για την Βίνους, εννέα χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση του τίτλου στο βρετανικό όπεν.Αύριο οι ημιτελικοί αντρών. Μαριν Τσίλιτς και Σαμ Κούερι,αναμετρώνται έχοντας στόχο να φθάσουν στον πρώτο τους τελικό στο Λονδίνο. Ο Κούερι, ο οποίος έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας χθες το νούμερο ένα του κόσμου, Αντι Μάρει, έγινε ο πρώτος Αμερικανός που φθάνει στα ημιτελικά, μετά το 2009. Στον άλλο ημιτελικό θα τα πουν το φαβορί για τον τίτλο Ρότζερ Φέντερερ και ο Τόμας Μπέρτιχ.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:08

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των Αν. Πηγών Ενέργειας στην Ευρώπη
17:03
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.