EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017

Ενα συναρπαστικό τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο στις Φοινικούδες στην Λάρνακα.


Το διεθνές Τουρνουά EBT Petrolina Beach Handball Tournament θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκυρίακο 1η και 2 Ιουλίου και το διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας.
Με 24 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, το τουρνουά έχει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη διοργάνωση beach handball που έγινε στην Κύπρο και βρίσκεται στο επίσημο Καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με σχετικά καλή βαθμολογία. Συνολικά θα λάβουν μέρος 12 ομάδες στην κατηγορία των Ανδρών, 5 στην κατηγορία Γυναικών και 7 ομάδες Αγοριών και Κοριτσιών στην κατηγορία κάτω των 17. Μεγάλη στήριξη για την όλη διοργάνωση προσφέρει η Petrolina Public με τον πρόεδρο της Ομόσπονδίας Χαράλαμπο Λόττα να ευχαριστεί προσωπικά τον κύριο Ντίνο Λευκαρίτη για την βοήθεια πραγματοποίησης του τουρνουά. Το ΡΙΚ 2 θα μεταδόσει ζωντανά  τους τελικούς Ανδρών Γυναικών.

 

 

Η ομιλία του προέδρου της Κυπριακής Ομόσπονδίας Χάντμπολ:

 

Αγαπητοί Φίλοι σας καλωσορίζουμε στην συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διεθνή διοργάνωση EBTPetrolinaBeachHandballTournament 2017 που διοργανώνει την 1η και 2 Ιουλίου στην Παραλία Φοινικούδων η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακα ο οποίος έθεσε την διοργάνωση υπό την Αιγίδα του.

Κατ' αρχή θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο χορηγό της Κ.Ο.Χ. την εταιρεία Petrolina (holdings) Public ltd αλλά και τον κ. Ντίνο Λευκαρίτη που παρέχουν την κάθε δυνατή βοήθεια στην διοργάνωση αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς μας που βρίσκονται στο πλευρό μας αισιοδοξώντας μαζί να κάνουμε μια διοργάνωση ψηλού επιπέδου και η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.

Η διοργάνωση του EBTPetrolinaBeachHandballTournament 2017 αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς αφού έχουμε ρεκόρ συμμετοχών με 24 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη διοργάνωση beachhandball που έγινε στην Κύπρο.

Βρίσκεται στο επίσημο Καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με σχετικά καλή βαθμολογία.

Για πρώτη φορά θα έχουμε συμμετοχή από ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα από την Ελλάδα, τον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξη που θα συμμετάσχει στην κατηγορία των Ανδρών.

Συνολικά θα λάβουν μέρος 12 ομάδες στην κατηγορία των Ανδρών, 5 ομάδες στην κατηγορία Γυναικών ενώ θα έχουμε και Αναπτυξιακές ηλικίες με συμμετοχή 3 ομάδων στην κατηγορία U17 Αγοριών και 4 ομάδες στην Κατηγορία των U17 Κοριτσιών.

Οι τελικοί αγώνες Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 6:30 με 9 και θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΡΙΚ 2 όπως και οι απονομές.

Στόχος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειρισφαίρισης είναι η επένδυση στο άθλημα του BeachHandball, ένα άθλημα το οποίο έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών τα τελευταία χρόνια να μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες.

Μετά την 2η θέση στην Μεσογειάδα της Πεσκάρα το 2015, ήρθε μια ακόμα μεγάλη διάκριση με το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές Τουρνουά BeachHandball που έγινε στην Κίνα δίνοντας συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε την Εθνική Ανδρών για την τεράστια αυτή επιτυχία που χάρισε στην Κύπρο μας και δεσμευόμαστε πως θα επενδύσουμε πάνω σ' αυτή ώστε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Κλείνοντας θα πρέπει να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ ξανά σε όλους τους χορηγούς μας αφού χωρίς αυτούς η διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή.

Στους αθλητές του EBTPetrolinaBeachHandballTournament θα δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink, ενώ πέραν από την Petrolina (holdings) Public ltd στηρίζουν ΟΠΑΠ (που είναι ο Μέγα Χορηγός της Κ.Ο.Χ.), η εταιρεία Pissis signs που έκανε όλα τα διαφημιστικά και τηνν ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τον πάγος N-Ice, τα Παγωτά Παπαφιλίππου, τα Ζαχαροπλαστεία ΛΙΟΤΑΤΗ για την ευγενή του χορηγία να προσφέρει αρτοποιήματα σε όλους τους αθλητές κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, την κρέμα Sport Gel, την εταιρεία MegaBetPlus, τα εστιατόρια Mc Donalds, τον Kitsios Coffee για τους καφέδες αλλά και το Peric Water για τα νερά που θα προσφέρει το διήμερο στους αθλητές.

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Τρίκος

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:34

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.