Μιά ανάσα από το μετάλλιο ο ξιφομάχος Αλέξανδρος Τοφαλίδης

Μια ανάσα από την 4άδα έφτασε ο Κύπριος ξιφομάχος Τοφαλίδης Αλέξανδρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη το Σάββατο 11/2/17 στη Βόννη της Γερμανίας. Η διαδρομή του Αλέξανδρου ήταν αρκετά δύσκολη. Με 4 νίκες 2 ήττες στον προκριματικό γύρω, πέρασε στη φάση των νοκ άουτ, νικώντας διαδοχικά τους GLONEK (POL) 15-4, KWAK (KOR) 15-12, MEINHARDT (USA) 15-10, PAROLI (ITA) 7-6 στην παράταση, LEPECHOUX (FRA) 15-7 χάνοντας τελικά από τον LEFORT (FRA) 15-12 τερματίζοντας έτσι στην 8η θέση από τους 220 συμμετέχοντες. Η επιτυχία αυτή δίνει στον αθλητή μας 14 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Μετά το Χρυσό στην Τουρκία, το Χάλκινο στην Ισπανία και την 8η θέση στην Γερμανία ο Αλέξανδρος έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς και φιγουράρει πλέον στην 60η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Το Σάββατο 18/2/17 θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό το Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων. Οι αγώνες αφορούν τις ηλικίες -17χρ και δικαιούνται συμμετοχής τόσο οι μικροί αθλητές της κατηγορίας παμπαίδων/παγκορασίδων καθώς και οι μεγαλύτεροι έφηβοι/νεάνιδες. Για τους αθλητές μας που θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα εφήβων στην Βουλγαρία στις 1/3/17 θα αποτελέσει μια καλή προετοιμασία. Στην Παγκύπρια κατάταξη πρωτοπόροι στη βαθμολογία είναι οι Ταλιώτης Αλέξανδρος και Αλεξάνδρου Ήβη.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:13

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.