Δύο νίκες και μια ισοπαλία για τις κυπριακές ομάδες

Δυο νίκες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Κυπριακών ομάδων, στους ψεσινούς πρώτους αγώνες για τον δεύτερο προκριματικο γύρο του Γιουρόπα λίγκ.
Ο ΑΠΟΕΛ συνέτριψε με 5-0 την Φλόρα Ταλίν Εσθονίας στο ΓΣΠ, και μετέτρεψε τον επαναληπτικό αγώνα στη Εσθονία σε παιγνίδι τυπικής διαδικασίας, ο Απόλλωνας πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επι της Ζελέζνιτσαρ στο Σαράγεβο πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, ενω η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία 0-0 απο την Ντάνταλκ στη Ιρλανδία, και εχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
Με επιβλητική νίκη άρχισε το ΑΠΟΕΛ τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League.
Επικράτησε στο Στάδιο ΓΣΠ με το ευρύ 5-0 της Εσθονικής Flora Tallin και θα περιμένει πλέον τον επαναληπτικό για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 2 Αυγούστου στην Εσθονία.
Το ΑΠΟΕΛ ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με εντυπωσιακό σκορ με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.
Στο 24ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εφραίμ ο Ταβάρες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 44ο λεπτό μετά από σέντρα του Ιωάννου με κεφαλιά ο  Σόουζα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι και ο Μοράις πέτυχε το 3-0. Στο 72ο λεπτό ο Σάλαϊ με μακρινό σουτ πέτυχε το 4-0 και στο 77΄ο Ντελατόρε διαμόρφωσε το 5-0.
Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με τους Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ταβάρες, Καρλάο, Ιωάννου (81’ Αλεξάνδρου), Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ, Σάλαϊ (76’ Τάμαρι), Εφραίμ, Ποτέ (66’ Ντελατόρε).
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια και πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στην Ελλάδα με τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γερμανός Marco Fritz (διεθνής από το 2012) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Marco Achmüller και Dominik Schaal.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:36

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.