Νέα δεδομένα στην κορυφή

Εκ νέου διαφοροποίηση των δεδομένων στις πρώτες θέσεις του Α' ομίλου στο Πρωτάθλημα Cyta. 



Το ΑΠΟΕΛ νίκησε την ΑΕΛ με 3-1 στο ΓΣΠ, η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα στο ΑΕΚ Αρένα και έτσι, Απόλλων και ΑΠΟΕΛ ισοβαθμούν εκ νέου στην κορυφή, με τον Απόλλωνα να αναγράφεται ως πρώτος αφού υπερτερεί στους μεταξύ των δύο ομάδων αγώνες. 

Με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο, το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 3-1 την ΑΕΛ και ανέβηκε στους 70 βαθμούς, αφήνοντας την αντίπαλο τους στους 51.

Ο Ντε Καμάργκο πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα του ΑΠΟΕΛ στο 81' και στο 86', ο Ντόσσα Τζούνιο σκόραρε για την ΑΕΛ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μοράις με πέναλτι δύο λεπτά μετά, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ σε βάρος του Απόλλωνα με 3-0. Ο Ακοράν και ο Τρισκόφσκι σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο, στο 29' και στο 39' για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Γιάννου στο 84'. 

Ο Απόλλωνας έμεινε στους 70 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ ανέβηκε στους 61.

Στην 5η αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη, ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Ομόνοια ενώ το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο Τσίρειο με την ΑΕΛ την Τρίτη.

Πολύ σημαντική νίκη για την Ανόρθωση η οποία μετά από πέντε χρονια πανηγυρισε τη νίκη με 2-1 επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, και επέστρεψε στην τρίτη θέση με 63 βαθμούς. 

Τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ 3-1

Ν.Σαλαμίνα-Ερμής 2-0

Δόξα-Αλκή 4-3

ΑΕΚ-Απόλλων 3-0

Ολυμπιακός-Πάφος 3-0

Ομόνοια-Ανόρθωση 1-2

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:38

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.