Στο +3 ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας ηταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφφ, εριξε για δεύτερη φορά τεσσάρα στο ΑΠΟΕΛ και πλέον είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 70 βαθμούς, τρείς περισσότερους απο τους γαλαζοκίτρινους.

Διπλά Ευρώπης για Ανόρθωση και ΑΕΚ, βυθίζεται ο Ολυμπιακός.

Τα αποτελέσματα:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 1-3

ΑΛΚΗ ΠΑΦΟΣ 3-0

ΑΕΛ –ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-2

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 0-2

ΕΡΜΗΣ-ΔΟΞΑ 2-1

 Απόλλωνας ΑΠΟΕΛ

Ακόμη μια τεσσάρα για τον Απόλλωνα σε ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Πλεον η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας εχοντας τρείς βαθμούς περισσότερους από τους «γαλαζοκίτρινους». Πολύ καλή εμφάνιση από τον Απόλλωνα, ο οποίος σε μια ακόμη αναμέτρηση των πλέι οφφ ειχε ως ηγέτη τον κάπτν Φώτη Παπουλή, που σκόραρε δις. Υπενθυμίζεται ότι ο Ελλαδίτης είχε πετύχει απο δύο γκολ και στις αναμετρήσεις με ΑΕΛ και Ανόρθωση. Οι "γαλάζιοι" προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα γκολ των Μάγκλιτσα και Πέδρο, ενώ το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μειώσει λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ποτέ, ο οποίος είδε δίκτυα μετά από τρείς μήνες. Ο Παπουλής ανέλαβε δράση στο δεύτερο μισό, καθώς είδε δύο φορές δίκτυα, (η πρώτη ηταν απο το σημείο του πέναλτι), βοηθώντας στα μέγιστα τον Απόλλωνα να φθάσει στην σπουδαία νίκη. Το ΑΠΟΕΛ μείωσε με τον Αλωνεύτη λίγο πριν το τέλος. «Μας βοήθησαν οι αλλαγές, τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες» τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Το πρωτάθλημα δεν είναι πλέον στα χέρια μας, ανέφερε από πλευράς του ο Γιώργος Δώνης. Παράπονα για τους γαλαζοκίτρινους από τη διαιτησία για το πρώτο γκολ του Απόλλωνα, τονίζοντας ότι δεν τηρήθηκε το φέαρ πλέι αλλά και το τέταρτο θεωρώντας οτι ο Ζελάγια ηταν σε θέση οφσαιντ.

ΑΕΛ Ανορθωση

Με το Ζοάο Βίκτορ οδηγό η Ανορθωση απέδρασε με το σπουδαίο διπλό από το Τσίρειο καί πλέον είναι στο χέρι της το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Βραζιλιάνος ήταν χάρμα ιδεσθαι και έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, οδηγησε την Κυρια στη σπουδαία νίκη με 2-0. Επτα γκολ για τον καπτεν της Κυρίας ο οποίος εξακολουθεί να βελτιώνει το ρεκόρ καριέρας ενώ επιασε καί τον Ντουρις στην κορυφή.Το σκορ ο Σίντενφελντ με ασίστ του Βίκτορ, με τον αρχηγό να σκοράρει στην επανάληψη για το 2-0. Με την νίκη της η "Κυρία" επανήλθε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και ανέβασε στο +9 την διαφορά από την 5 η ΑΕΛ. Η ομάδα του Ρόνι Λεβι έχει χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετα από πέντε χρόνια.

Ομόνοια ΑΕΚ

Μετά από ένα μήνα η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, πανηγυρίζοντας ενα σπουδαίο διπλο στο ΓΣΠ, απέναντι στην Ομόνοια με 3-1. Τραγική η εμφάνιση των «πρασίνων» για ακόμη ένα παιχνίδι, που πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη και την ανασταλτική τους λειτουργία και παραμένουν χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Οι Λαρνακείς, κατάφεραν τη νίκη με την οποία έκαναν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη, χάρη στα τέρματα των Τρισκόφσκι, Ακοράν και Τέτε, ενώ οι «πράσινοι» μείωσαν προσωρινά με τον Εκίθα, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε. Αίσθηση προκάλεσε και το επεισόδιο με τον Κανου ο οποίος απάντησε στον πετεφ μέσω των μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στους 58 βαθμούς η ΑΕΚ και στην 4η θέση ενώ η Ομόνοια παραμένει στην 6η με 44.

ΕΡΜΗΣ-ΔΟΞΑ

Ο Ερμής επικράτησε με 2-1 της Δόξας στο ΓΣΖ φτάνοντας στους 36 βαθμούς πλησιάζοντας στον πόντο την ομάδα της Κατωκοπιάς. Τα τρία γκολ σημειώθηκαν σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Η ομάδα της Αραδίππου έκανε το 1-0 στο 76΄, η Δόξα ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα με τον Ταραλίδη να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 80΄

Άλκη Πάφος  

Γαλλικη υπόθεση ήταν για την Αλκή το 3 στα 3 στα πλέι οφφ. Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα τού Σάββα Δαμιανού που επικράτησε εύκολα της Πάφου με 3-0 στο στάδιο Αμμόχωστος. Ντιακιτέ στο 43ο, Μπιλάλ στο 47ο και Μαφλερί στο 61ο διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Αήττητη η «Αθάνατη» με την Παφιακή ομάδα τις τελευταίες σεζον εφθασε τους 32 βαθμούς, τρείς περισσότερους από την αντίπαλο της. Τρομερός ο Ντουβεντρού. Προβληματισμένος απο την άλλη ο Πρίσλεϊ για την εικόνα της Πάφου στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.​

Ολυμπιακός Σαλαμίνα

Το χθεσινό διπλό της Νέας Σαλαμίνας στο «Μακάρειο», ηταν και το πιο καθοριστικό καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου, πλέον μπορεί να νιώθει άνετα σε ότι αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Η Νέα Σαλαμίνα, επικράτησε με 2-0, χάρη στα δύο γκολ του Καρλάομ και τώρα είναι στο συν δέκα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με 20 βαθμούς.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 11:51

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.