19η αγωνιστική με ντέρμπι

19η στροφή στο πρωτάθλημα Συτα με το ντέρμπι του Αντώνης Παπαδόπουλος, μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ να είναι στο επίκεντρο.

 

Το πρόγραμμα:

Σαββατο

Ολυμπιακός-Ομονοια στις 4,
Ερμης-Παφος στις 5, και
Σαλαμινα-Απολλωνας  7

Κυριακή
ΑΕΛ-Εθνικος στις 3,
Ανόρθωση-ΑΕΚ στις 4 και
ΑΠΟΕΛ-Αλκη στις 6

Δευτέρα
Αρης-Δοξα στις 7

Ανόρθωση-ΑΕΚ

Σπουδαίο ντέρμπι στο Παπαδόπουλος την Κυριακή με τις δύο πρωτοπόρες της βαθμολογίας να τίθενται αντιμέτωπες. Αγώνας μιας επιλογής για την Κυρία, η οποία θα παλέψει για τη νίκη που θα της επιτρέψει να πιάσει την αντίπαλο της στην κορυφή με 40 βαθμούς. Πονάει στην επίθεση η ομάδα τού Ρόνι Λεβι όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Δόξα. Με μόλις 24 γκολ υπέρ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση αυτή την στιγμή στην εξάδα.
Χρυσή ευκαιρία έχει η ΑΕΚ να πάει τη διαφορά στο συν έξι. Οι Λαρνακεις με νίκη ξεφεύγουν και άλλο από την αντίπαλο τούς και εδραιώνονται στην κορυφή.

ΑΠΟΕΛ-Αλκη
Αγώνας με φαβορί στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ να έχει την ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο την κορυφή εκμεταλλευόμενο και τις οποίες απώλειες στο ντέρμπι της κορυφής αν υπάρξουν. Για την έκπληξη θα παλέψει η Άλκη. Στα μετεγγραφικα,
Εμίλιο Ενσουε και Οφορι έχουν ήδη στα χέρια την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, απομένει όμως να ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από τον Βατερμαν καί τον Ζαχιντ. 10 αγώνες αήττητο το ΑΠΟΕΛ που αναμφίβολα θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του.

Νέα Σαλαμίνα-Απολλωνας
Μοναδικός στόχος η νίκη γιά τόν Απόλλωνα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Σωφρονη Αυγουστή έδειξε ότι έχει την ποιότητα για να κάνει δικιά της ακόμη μια νίκη. Δύσκολο πρόγραμμα για τους γαλάζιους μέσα στον Ιανουάριο, πού θα κληθούν να δώσουν και τους 3 αγώνες του πρώτου γύρου με Ομόνοια ΑΠΟΕΛ καί Πάφο. Ενα παιχνίδι κάθε 4 ημέρες για τον Απόλλωνα που καλείται να δείξει χαρακτήρα.

Με απουσίες η ΑΕΛ θα παλέψει γιά τη νίκη στον αγώνα με τον Εθνικό εκδίκηση για την ισοπαλία του πρώτου γύρου θέλει να πάρει η Ομόνοια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 13:24

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν 4 drone των ανταρτών Χούθι
09:53
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν 26 ρωσικά drone κατά τη διάρκεια της νύχτας
09:30
Ερωτοκρίτου: Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος η καθυστέρηση προϋπολογισμών
09:13
Ορέν Ανόλικ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο
08:57
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του στο Ισραήλ με τον ομόλογο του ο υπουργός Ενέργειας
08:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
06:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.