Συνεχίζει αλάνθαστη η ΑΕΚ

Σπουδαιο διπλό για τον Ολυμπιακό, έκανε το μπαμ η Πάφος απέναντι στην Ομόνοια, τρία στα τρία για την ΑΕΚ, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.


Απόψε το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-2
ΠΑΦΟΣ     - ΟΜΟΝΟΙΑ        2-1
ΑΕΚ          -  ΑΕΛ                  1-0
ΔΟΞΑ       -  ΣΑΛΑΜΙΝΑ        4-1
ΑΛΚΗ       -  ΑΡΗΣ                 3-3

Δευτέρα 18.9.17
-----------------------
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΡΜΗΣ   19:00

ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 19:00

ΑΕΚ-ΑΕΛ
Το απευθείας κτύπημα φάουλ του Λαρένα, χάρισε στην ΑΕΚ την σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Οι Λαρνακείς μετρούν τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και μηδέν παθητικό. Δυνατό ντέρμπι με φάσεις στην Αρένα, με την ΑΕΛ να διαμαρτύρεται για τη διαιτησια, κυρίως για την αποβολή Ρεζέντε, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις ένα λεπτό, μετά την είσοδο του στον αγώνα! Πρώτη ήττα για την ΑΕΛ, που δέχθηκε και το πρωτο της γκολ στο πρωτάθλημα και έμεινε στους έξι βαθμούς. Πλέον η ΑΕΚ, στρέφει την προσοχή της στο εξ αναβολής ντέρμπι για την πρώτη αγωνιστική με την Ομόνοια την Τετάρτη, στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ, ενώ η ΑΕΛ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το ερχόμενο Σάββατο.

ΠΑΦΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Χαστούκι για την Ομόνοια στην Πάφο, η οποία πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα της και τα λάθη στην άμυνα, χάνοντας από την τοπική ομάδα με 2-1. Πικρή γεύση και απογοήτευση αφήνει η πρώτη ήττα στους "πράσινους", στους επτά ουρανούς η Πάφος, η οποία έπαιξε με ψυχή και πάθος, πήρε το πρώτο της τρίποντο και είναι τώρα στους 4 βαθμούς.
"Δεν είμαι ευχαριστημένος από κάποιους παίκτες μου" ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, ο Πάμπος Χριστοδούλου, που σίγουρα θα πρέπει να διορθώσει αρκετά εν όψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΓΣΠ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καμαρά στο 60ο λεπτό, με τον Νταρμπισιάηαρ με το τρίτο φετινό του γκον να ισοφαρίζει. Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με τον Κιπιάνι, ο Αγγλός επιθετικός. Τη νίκη για την Πάφο έδωσε ο Ταντζα στο 77ο λεπτό με πέναλτι.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο Δασάκι, ο Ολυμπιακός χαμογέλασε τελευταίος πανηγυρίζοντας την πρώτη του φετινή νίκη. Είναι η πρώτη νίκη για τους Τακτακαλίτες μετά τον Μάιο του 2013 και αυτό αναμφίβολα προσδίδει ακόμη περισσότερη αξία στην σπουδαία επικράτηση επί του Εθνικού. Πολύ καλά στημένος ο Ολυμππιακός, έβγαλε και πάλι πολύ καλά στοιχεία, δείχνοντας ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η ισοπαλία με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική. "Δείξαμε χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν ψυχή" τόνισε ο Χρύσης Μιχαήλ.
Στου 5 βαθμούς, οι "μαυροπράσινοι" έμεινε στους 3 η ομάδα της Αχνας, μετά την τρίτη της ήττα. Ο Τόρες έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό με τον Εθνικό να ισοφαρίζει στο 53ο λεπτό με τον Πιντσέλι. Τέσσερα λεπτά αργοτερα ο Κάστρο διαμόρφωσε το τελικό αποτελέσμα.

ΔΟΞΑ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Δοξα σκόρπισε στους 4 ανέμους τη Νέα Σαλαμίνα, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη της νίκη στο πρωταθλημα και πλέον ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Ανόρθωση με 7 βαθμούς. Βυθίζεται η Νεα Σαλαμίνα η οποία παραμένει χωρίς νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές, μετρώντας 2 ηττες και δύο ισοπαλίες. Το χορό το γκολ άνοιξε στο 11 ο Σάντικ, ενώ ο Ασαμόα με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ πέτυχε το 2-0. Ο Λουίς Κάρλος κτύπησε στο 63ολεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 71 ο Μακρίεφ απλά μείωσε για την ομάδα του. Το κερασάκι στη τούρτα πέτυχε ο Κένιντι στις καθυστερήσεις.
"Ντροπιασμένοι, ότι και να μας πουν έχουν δίκαιο, αναλαμβανω την ευθύνη" είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Λιάσος Λουκά.

ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ-ΑΡΗΣ 3-3
Χορταστικό παιχνίδι στο "Αμμόχωστος" με την Αλκή Ορόκλινης και τον Αρη να συμβιβάζονται στο 3-3.
Η Αλκή κρατούσε μέχρι το 92’ το υπέρ της σκορ (3-2) όμως ο Μαραγκουδάκης μίλησε τελευταίος, δίνοντας τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Ο Μετζέτοβιτς ανοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 18ο λεπτό με τηνΑλκή να απαντά στο 31ο με τον Φαμπρίτσιο. Ο Σεμέδο ο οποίος ήταν καταπληκτικός με πολύ όμορφο γκολ έδωσε προβάδισμα στην Αλκή, όμως και πάλι ήρθε η ισοφάριση αυτή την φορά για τον Αρη με το απευθείας φάουλ του Φράγκου. Ο Φαμπρίτσιο έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Αλκή με τον Μαραγκουδάκη στο τέλος να γράφει το τελικό 3-3. Στους 5 βαθμούς η Αλκή Ορόκλινης στους 2 ο Αρης, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:46

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.