Σημαντικοί αγώνες

4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης στο πρωτάθλημα σύτα και η αγωνία εκτοξεύεται στα ύψη.

Κρίσιμοι και σημαντικοί αγώνες, τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά. Για τον πρώτο όμιλο το Σάββατο στις 7, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση, θέλοντας φυσικά τη νίκη έτσι ώστε να μείνει σε τροχιά τίτλου. Για το πρώτο της τρίποντο στα πλέι οφφ θα παλέψει η Κυρία. Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο ΓΣΠ, το ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ομόνοια, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες και την διατήρηση του συν  από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι γεγονός πως ο προβληματισμός στους "γαλαζοκιτρίνους" είναι έντονος ειδικά μετά και την εμφάνιση και λευκή ισοπαλία με την ΑΕΛ για το κύπελλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, Πετρίδης και Κρίστιανεν είχαν την ευκαιρία να τα πούν, με τον Δανό προπονητή να διαβεβαιώνει ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες στο ντέρμπι της Κυριακής. Πάντως, μετά τους Εφραίμ και Βινίσιους, πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει και ο Αλωνεύτης.Την πρώτη φετινή επικράτηση επί του αιωνίου τους αντιπάλου, θα κυνηγήσουν οι "πράσινοι". Φυσικά, δεν έχουν και άλλη επιλογή καθώς πλέον είναι στην 5η θέση, 1 βαθμούς μακριά από την ΑΕΛ.
Η ΑΕΚ στις έξι τα λέει εκτός έδρας με την ΑΕΛ και με νίκη κλειδώνει το ευρωπαικό εισιτήριο. Να παραμείνουν σε τροχιά ευρώπης θέλουν οι "γαλαζοκίτρινοι" της Λεμεσού. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πάντως, με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις, έδωσε νότα αισιοδοξίας στους φίλους της ομάδας. Για τον δεύτερο όμιλο, θα έχουμε δύο αγώνες το Σάββατο.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο
Δόξα-Εθνικός στις 4, και Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα στις πέντε.
Την Κυριακή Ερμής-Αρης στις πέντε το απόγευμα.
Στους 38 βαθμούς ο Ερμής, στους 37 η Νέα Σαλαμίνα, στους 33 ο Εθνικός, 30 Αρης και Καρμιώτισσα στους 26 η Δόξα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:10

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.