ΟΜΟΝΟΙΑ:Παρουσίασε εισιτήρια διαρκείας για 2016/17

Τα διαρκείας της νέας σεζόν θα αποτελέσουν και πάλι σανίδα σωτηρίας για την Ομόνοια όσον αφορά στα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

 Γι’ αυτό και η διοίκηση των πρασίνων παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, με θέμα τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-17.
 Ανακοινώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τις τιμές των εισιτηρίων και έγινε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να τα προμηθευτεί έγκαιρα, συμβάλλοντας οικονομικά ώστε το σωματείο να ξεπεράσει τον σκόπελο των κριτηρίων Μαρτίου.
 Αρχικά, το λόγο πήρε ο α΄ αντιπρόεδρος του σωματείου Πανίκος Νεοφύτου, ο οποίος έστειλε το μήνυμα πως το τριετές στρατηγικό πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου αποδίδει και η προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Το παρών Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις εκλογές του καλοκαιριού. Αυτό ανέφερε με ξεκάθαρο τρόπο ο Α' αντιπρόεδρος του Σωματείου, Πανίκος Νεοφύτου, σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά.Συγκεκριμένα ο κύριος Νεοφύτου ρωτήθηκε σχετικά με το 3ετές πλάνο, αν αυτό προϋποθέτει επανεκλογή καθώς πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια με το παρών ΔΣ στην ηγεσία. Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου απάντησε πως: «Απαντήσατε μόνοι σας. Σαφώς ναι».
 Απ' τις υπόλοιπες ερωτήσεις ξεχώρισαν κάποια σημεία, σχετικά με τις οφειλές και όχι μόνο. Όπως αναφέρθηκε, το Σωματείο χρειάζεται ένα εκατομμύριο ευρώ , προκειμένου να περάσει με επιτυχία τον έλεγχο των κριτηρίων του Μαρτίου. 
 Στόχος για τα εισιτήρια διαρκείας είναι οι έξι χιλιάδες, που θα αποφέρουν περίπου 1,6 εκατομμύριο ευρώ.Σε σχέση με τους διακανονισμούς ποδοσφαιριστών, αναφέρθηκε πως από τις 60 που υπήρχαν όταν ανέλαβε η παρούσα διοίκηση, ο αριθμός έχει μειωθεί στις 12.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 03:12

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.