To ΑΠΟΕΛ 5-0 την Φλόρα Ταλίν,νίκη για Απόλλωνα, ισοπαλία για ΑΕΚ

To ΑΠΟΕΛ κέρδισε στο ΓΣΠ τη Φλόρα Ταλίν με 5-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Europa League. Για τους γαλαζοκίτρινους σκόραραν οι Ταβάρες, Σόουζα, Μοράις, Σάλαϊ και Ντελατόρε. 


Σε μια εβδομάδα διεξάγεται ο επαναληπτικός στην Εσθονία και από εκεί και πέρα η λευκωσιάτικη ομάδα ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά που ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 5-0.

Τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League έβαλε ο Απόλλωνας, ενώ η ΑΕΚ περιμένει τον επαναληπτικό στη Λάρνακα για να διεκδικήσει την πρόκρισή της.


Στη Βοσνία, ο Απόλλωνας κατέβαλε με 2-1 την Ζελέζνιτσαρ, θέτοντας τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπογκίτσεβιτς και τρία λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με τον Παπουλή. Στο 78ο λεπτό ο Σακέτι με βολίδα πέτυχε το 2-0 και οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90ο λεπτό με τον Krpis.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στην Κύπρο.

Ο νικητής του αγώνα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Dinamo Brest Λευκορωσίας – Ατρόμητος Περιστερίου. Στο σημερινό παιχνίδι επικράτησε η ομάδα της Λευκορωσίας με 4-3. Στα αξιοσημείωτα ότι προηγήθηκε με 4-0.

Στην Ιρλανδία, η ΑΕΚ συμβιβάστηκε στη λευκή ισοπαλία με την Νταντόκ στον πρώτο μεταξύ του αγώνα. Έτσι οι κυπελλούχοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στην έδρα τους.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στην Κύπρο.

Ο νικητής του αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Άγιαξ Ολλανδίας - Στουρμ Γκρατς Αυστρίας από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε ο Άγιαξ με 2-0.
ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:36

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
06:13
Οι ΗΠΑ άσκησαν το βέτο που διαθέτουν κατά τη ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης ως κράτους πλήρους μέλους στον ΟΗΕ
06:05
Έλαβε χώρα η αντεπίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν-Έπληξε στρατιωτική αεροπορική βάση
05:45
18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.