Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής

Εύκολες νίκες για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, συμβιβασμος στο ντέρμπι του "Αντώνης Παπαδόπουλος". Οδυνηρή ηττες χθες για ΑΕΛ και Ομόνοια, από Πάφο και Ερμή, αντίστοιχα. 

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σύτα.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
-------------------------------
ΑΠΟΕΛ-ΔΟΞΑ                            2-0
ΣΑΒΒΑΤΟ
-------------------------------
ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ        1-1  
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ                             0-5
ΣΗΜΕΡΑ
------------------------------
ΕΡΜΗΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ           2-1         
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΛΚΗ       0-3       
ΑΕΛ-ΠΑΦΟΣ                     0-1      
ΔΕΥΤΕΡΑ  16/10
------------------------------
Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ           19:00   
ΕΡΜΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
Μια από τα ίδια για την Ομόνοια. Αδιόρθωτη σε ένα ακόμη αγώνα στην άμυνα δέχθηκε σοκαριστική ήττα με τον Ερμή, με αποτέλεσμα να μεινει στους οκτώ βαθμούς, απογοήτευοντας τους χιλιάδες φίλους της με την απόδοση της. Ο Εμεγκάρα, οδήγησε με τα δύο του γκολ, στο 14ο και 64ο λεπτό,  τον Ερμή σε μια μεγάλη νίκη, τη δεύτερη του στο πρωτάθλημα.  Η ομάδα της Αραδίππου έπαιξε με ψυχη και πάθος και πανηγυρίσε τη σπουδαία νίκη.
"Αν έχανα θα σταματούσα" δήλωσε ο τεχνικός του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου.
"Σίγουρα τα όποια λάθη θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που ήρθε, ισως υπάρχουν παίκτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας", ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πάμπος Χριστοδούλου. Οι "πράσινοι" πληρώνουν την ευκολία με την οποία δέχονται γκολ ενώ κοστίζει ακριβά η αναποτελεσματικότητα τους. 10 γκολ παθητικό για την Ομόνοια, ενας πραγματικά μεγάλος αριθμός. Δέχθηκε γκολ και στους 6 αγώνες της. 
ΑΕΛ-ΠΑΦΟΣ
Σπουδαίο διπλό για την Πάφο. Απέδρασε από το Τσίρειο με τους τρείς βαθμούς και πλέον είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Ο Φυλακτού κτύπησε στο 90ο λεπτό, δίνοντας την εράστια νίκη για το συγκρότημα του Λούκα Ελσνερ που είχε και δοκάρι με τον Ντεούλ. Η ΑΕΛ δημιούργησε αρκετές φάσεις, δεν είχε όμως καθαρό μυαλό γνωρίζοντας τη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα και μένοντας στους 10 βαθμούς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΛΚΗ 0-3
Σ’ ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, τρία δοκάρια και τρία γκολ η Αλκή επικράτησε στο Μακάρειο στάδιο του Ολυμπιακού με 3-0.  Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν οι Φαμπρίσιο στο 25’ με πέναλτι, Σεμέδο στο 63’ και Ντουβεντρού στο 93’ . Η ομάδα της Ορόκλινης έφθασε τους 9 βαθμούς, με τον Φαμπρίτσιο να πιάνει τον Τολεμές στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 5 γκολ. Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσίαστηκαν. 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1
Αρνείται να χάσει η Ανόρθωση. Παρότι αγωνίζοταν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μετα την αποβολή του Σιβού, στο 37ο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει, και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.
Αμφίρροπο παιγνίδι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", με πάθος, δύναμη, ένταση και νεύρα 
Παρότι η Ανόρθωση ξεκίνησε καλύτερα ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί στο 17 με τον Μάγκλιτσα μετά από τραγικό λάθος του Σίλντενφελντ.
Στο 37 έγινε η φάση του αγώνα. Ο Σιβού έτρεξε στον πάγκο του Απόλλωνα για να πάρει την μπάλα και εκεί δημιουργήθηκε ένταση με τους αναπληρωματικούς παίκτες. Ο Τράττος έδειξε στον Σιβού κόκκινη κάρτα και όπως σημείωσε στο φύλλο αγώνος τον απέβαλε επειδή λάκτισε αντίπαλο στον πάγκο. Προκλήθηκε ένταση και 15λεπτη διακοπή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας αρκέστηκε στον έλεγχο του αγώνα, ενώ η Ανόρθωση πάλευε πεισματικά και ψυχωμένα με 10 παίκτες και στο τέλος δικαιώθηκε. Ο Σιντελγελντ ισοφάρισε για την ομάδα της Αμμοχώστου, διατηρώντας το αήττητο της. Εκτος έδρας ευρωπαική αποστολή για τον Απόλλωνα την Πέμπτη που θα τα πεί με την Αταλάντα για την τρίτη αγωνιστική του 5ου ομιλου του Γιουρόπα λιγκ. Ηττα χθες για την ιταλική ομάδα από την Σαμπτόρια με 3-1. Στις 10 και 5 ο αγώνας ζωντανά από το ΡΙΚ2 και το ΡΙΚΗΤ.
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 0-5
Εύκολο έργο για την ΑΕΚ στο Τσίρειο, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι Λαρνακείς, μετά από εξαιρετική εμφάνιση, μετέτρεψαν σε περίπατο τον αγώνα με τον Αρη συντρίβοντάς τον με 5-0. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν κατά διαστήμα φοβερές εμπνεύσεις δημιουργώντας εξαιρετικούς συνδυασμούς, που έφερναν το ένα γκολ μετά το άλλο. Κορυφαίος ο Τρισκόφσκι ο οποίος είδε δύο φορές δικτυα. Ο Αρης, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Χριστόπουλο, απογοήτευσε. Από το 41 δε αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ευσταθίου.
Το σκορ άνοιξε στο 3 ο Τολεμές. Στο 29 ο Τρισκόφσκι έγραψε το 2-0. Στο 34 ο Ακοράν πέτυχε το 3-0.
Στο 42 η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι και ο Τρισκόφσκι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Το τελικό 5-0 πέτυχε ο Τολεμές στο 55. Εξαιρετικός ο Γάλλος επιθετικός, εφθασε τα πέντε γκολ και ειναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. 
ΑΠΟΕΛ-ΔΟΞΑ
Χωρίς να χρειαστέι να φορτσάρει ιδιαίτερα το ΑΠΟΕΛ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας με 2-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΖ, και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του τσάμπιονς λιγκ, με την Ντόρντμουντ.
Ποτέ και Ντε Καμάργκο οι σκόρερ των "γαλαζοκιτρίνων" στο 30ο και 86ο λεπτό, αντίστοιχα. 
"Ημασταν αδικαιολόγητοι στο δεύτερο ημίχρονο, και έχω πολλά παράπονα από τους παίκτές μου" ανέφερε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης. 
Οι "γαλαζοκίτρινοι" στρέφουν την προσοχή τους στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Ντορντμουντ για την τρίτη αγωνιστική του τσάμπιονς λιγκ. Δύσκολο των έργο των πρωταθλητών. Ηττα σοκ για την γερμανική ομάδα. Μετά από 41 ματς στη έδρα της η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Λειψία και η Μπάγερν την πλησίασε στους 2 βαθμούς.
 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:01

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.