Στον τελικό Παφιακός και Ομόνοια

Ο Green Αir Παφιακός εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έδρα του και με δεύτερη νίκη αυτή τη φορά με 3-0 στο «Αφροδίτη» πέρασε στον τελικό αποκλείοντας την Ανόρθωση.

Οι Παφίτες ήταν ανώτεροι, έστω και εάν η Βαρωσιώτικη ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Με τον αέρα του γηπεδούχου ο Green Air Παφιακός μπήκε πολύ καλά στο πρώτο σετ και κέρδισε 25-18 ανοίγοντας το σκορ απέναντι σε μια Ανόρθωση που παρουσιάστηκε αγχωμένη. Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις τα έδωσε όλα με στόχο να ισοφαρίσει και να μπει στον αγώνα. Το σετ κρεμόταν από μια κλωστή με τον Green Αir Παφιακό να έχει «καθαρό μυαλό» και να κερδίζει 25-23 κάνοντας το 2-0. Στο τρίτο σετ τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν με την ομάδα της Πάφου να κερδίζει 25-20 και να παίρνει την πρόκριση με 3-0 σετ.
GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(M. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευαταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ – Λίμπερο: Αντωνίου, Σωκράτους.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Φάϊφερ, Αλβες, Κνέεζεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου – Σαββίδης.
«Πράσινη» ανατροπή και πρόκριση
«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: 3-0 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ Σετ: 25-18, 25-21, 25-19
«Ζωντανή» στην υπεράσπιση του τίτλου της Κυπελλούχου έμεινε η Ομόνοια. Παίζοντας εξαιρετικά κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών με 3-0 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Οι «τριφυλλοφόροι» ανέτρεψαν την ήττα της Δευτέρας με 2-3. Η Αναγέννηση παρόλο που προσπάθησε δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε στον πρώτο ημιτελικό. Η Ομόνοια πήρε το πάνω χέρι από την αρχή στο πρώτο σετ και αυτό φάνηκε σε όλο το σετ με την Ομόνοια να κερδίζει σχετικά εύκολα με 25-18, κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Αναγέννηση ήταν πιο ανταγωνιστική και το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον. Η Ομόνοια πιο έμπειρη έβαλε βάσεις πρόκρισης αφού κέρδισε με 25-21 κάνοντας το 2-0. Τα ίδια δεδομένα επικράτησαν και στο τρίτο σετ με την Ομόνοια να κερδίζει 25-19 και να επικρατεί με 3-0 αναττρέποντας τα δεδομένα.
ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ.Σάββα): Λαμπ, Λουγκάνετς, Αλεξίου, Ροντρίγκο, Αδάμου, Παφίτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Σ. Πετρακκίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου – Λίμπερο: Πέτρου. Αλλαγές: Χαμαγιούν, Θεοδούλου.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:00

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Ελλάδα: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.