Η Ομόνοια δίνει απόψε τον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία της

Η πιο μεγάλη ώρα για την Ομόνοια έχει φτάσει καθώς δίνει απόψε το σημαντικότερο  ευρωπαϊκό παιγνίδι στην ιστορία της.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε στις 22:00 στο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο Φάληρο τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Champions league.
 
Στόχος της κυπριακής ομάδας είναι να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις δίνει αρκετές πιθανότητες διεκδίκησης της πρόκρισης στο επαναληπτικό αγώνα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη.
 
Στη χθεσινή διάσκεψη Τύπου, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας όμως ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 
 
«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε εγγυημένη την θέση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θα παίξουμε για τα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχε πετυχημένη η πορεία πέρυσι στην Ευρώπη, απέκλεισε την Άρσεναλ και είναι μια κορυφαίου επιπέδου ομάδα. Είναι σπουδαίο που είμαστε εδώ, θα κάνουμε τα πάντα», είπε.
 
Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός της Ομόνοιας, Ζόρντι Γκόμεθ, ο οποίος είπε: «Θα ήταν πολύ αισιόδοξο να σκεφτόμουν πως θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Τον τελευταίο ένα χρόνο κάνουμε σπουδαία δουλειά και μας αξίζει που τερματίσαμε στη πρώτη θέση και είμαστε σε αυτό το σημείο. Πριν τρια χρόνια όμως δεν θα έκανα αυτή την σκέψη».
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΧΡ)

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:38

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.