Αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα για μια θέση στον ημιτελικό του Champions League

Το σημαντικότερο ματς του Final 8 για το Champions League, θα γίνει απόψε (22:00) στο «Ντα Λουθ» της Λισαβώνας, όπου η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, με «έπαθλο» μία θέση στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Καταλανοί που έχασαν «μέσα από τα χέρια τους» τη La Liga από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν ισχυροί, με τους Λιονέλ Μέσι και Λουϊς Σουάρες, να καλούνται να σκοράρουν απέναντι στους Βαυαρούς, βάζοντας... δύσκολα στη γερμανική «μηχανή» του Χάνσι Φλικ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του και θα ηγηθεί της «γραμμής κρούσης», ωστόσο η ομάδα του Μονάχου, έχει αποδείξει κατ΄ επανάληψη ότι είναι ένα σύνολο δυσκολοκατάβλητο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δεδομένο ότι η πρόκριση κρίνεται μέσα από ένα ματς, θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, όπως φυσικά και στις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις.

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα, περιμένουν πολλά και από τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος στο μήνυμα του: «Μοιάζει περισσότερο με μία διοργάνωση εθνικών ομάδων και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με τον ίδιο τρόπο για έναν καλό αγώνα. Νομίζω ότι το θέλουμε πραγματικά. Εργασθήκαμε πολύ καλά σε τακτικό επίπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον ημιτελικό. Με την προσπάθεια που θα κάνουμε και την ποιότητα που διαθέτουμε, μπορούμε να νικήσουμε».

Πρόσθεσε ότι η Μπάγερν είναι μια ισχυρή και εργατική ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύναμη. Εχει συνηθίσει να διατηρεί την κατοχή της μπάλας. «Και όποιος κρατήσει την μπάλα περισσότερο και με καλύτερο τρόπο, ενδεχομένως να είναι και ο νικητής. Ο κίνδυνος μπορεί να έλθει από παντού, είτε από τον Λεβαντόφσκι, είτε από τον Γκνάμπρι. Ενα είναι σίγουρο. Αυτός ο αγώνας, έχει τα πάντα για να είναι ένα εορταστικό γεγονός», είπε.

Από την πλευρά του, ο πρώην μέσος των Βαυαρών και της εθνικής Γερμανίας, Λόταρ Ματέους, θεωρεί αδιανόητο να αποκλεισθεί η Μπάγερν από την Μπαρτσελόνα. «Ασφαλώς η Μπαρτσελόνα έχει την ποιότητα να είναι η καλύτερη σε ένα παιχνίδι. Αλλά νομίζω, ότι η Μπάγερν θα πρέπει να κάνει πολλά λάθη και να κάνει πολλά πράγματα άσχημα για να χάσει από αυτήν τη Μπαρτσελόνα».

Οι Καταλανοί έχουν νικήσει μόλις δύο από τους 10 αγώνες με αντίπαλο την Μπάγερν και ο Ματέους προειδοποιεί τους παίκτες του Χάνσι Φλικ: «Ωστόσο, σε έναν μονό αγώνα, όλα μπορεί να συμβούν. Κάνεις κάτι λάθος και είσαι εκτός συνέχειας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:28

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.