Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %15 %813 %2019 %21:%Ιουλ

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν Δήμος Λεμεσού και Πάντειο Πανεπιστήμιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σκοπό την επιστημονική, εκπαιδευτική, πολιτιστική και άλλη συνεργασία, Δήμος Λεμεσού και Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, το πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν, την περασμένη Πέμπτη, στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης και η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών Ισμήνη Κριάρη.

Η συνεργασία αυτή, προστίθεται, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ των δύο φορέων και την κοινή προσπάθεια για αμοιβαία κατανόηση και προώθηση της επιστημονικής, εκπαιδευτικής και πολιτιστικής συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνεργασία σε κοινές πολιτιστικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, σε συμβουλευτικές επιστημονικές υπηρεσίες και μελέτες, σε κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα (Ευρωπαϊκά – Εθνικά – Διεθνή), σε τοποθέτηση φοιτητών σε εργασιακούς χώρους και τέλος, σε ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες και τα αποτελέσματα της συνεργασίας των δυο φορέων θα παρουσιάζονται μέσα από κοινές ενέργειες διάχυσης, όπως δημοσιεύσεις, διασκέψεις, ιστοσελίδες και άλλα, προσθέτει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ένα δεύτερο μνημόνιο επιστημονικής συνεργασίας υπεγράφη την ίδια μέρα, μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου και του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου – Ιστορικού Αρχείου – Κέντρο Μελετών Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %15 %814 %2019 %21:%Ιουλ