Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, έγινε 60 ετών

Κρατώντας φωτογραφίες του αγαπημένου τους ειδώλου και τραγουδώντας τις μεγάλες της επιτυχίες, οι θαυμαστές της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα τιμούν σήμερα τα 60α γενέθλιά της.

Με εφαλτήριο τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και με το hashtag #MadonnaAt60, μικροί και μεγάλοι, μεταξύ αυτών και πολλοί διάσημοι, στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στην τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια μουσική σκηνή εδώ και 35 χρόνια, τολμώντας αδιάκοπα νέα στυλ και εμφανίσεις. «Χρόνια Πολλά στη Lady @Madonna!!! Νιώθω 14 ετών, χορεύω και τραγουδάω στην κρεβατοκάμαρά μου και είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Τι δύναμη και πηγή έμπνευσης. Μαντόνα, να απολαύσεις την ημέρα των γενεθλίων!!!» έγραψε η Κάιλι Μινόγκ στο Twitter. Η αγέραστη ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Μαρόκο, όπου πήγε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Μαρακές, γράφοντας "BerberQueen" (Βασίλισσα των Βερβέρων) και "Almost Birthday Selfie" (Σχεδόν μια Σέλφι Γενεθλίων). Σε μια φωτογραφία, η τραγουδίστρια, συνθέτρια, ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και μητέρα έξι παιδιών κρατάει μια επιγραφή όπου αναγράφεται "The Queen" (η Βασίλισσα), σημειώνοντας επίσης «Σε περίπτωση που κάποιος το ξέχασε!». Μαζί φυσικά και η ετικέτα #birthday (γενέθλια). Από τον πρώτο της δίσκο, που κυκλοφόρησε το 1983, η Μαντόνα έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια άλμπουμ, μεταξύ αυτών δίσκοι επιτυχίες όπως το "True Blue", "Like a Prayer" και "Ray of Light" που κατέκτησαν την κορυφή των μουσικών τσαρτ σε ολόκληρο τον κόσμο. «Υπήρξε πρωτοπόρος στην τέχνη της επανεφεύρεσης, στο να αλλάζει την εικόνα της με κάθε τραγούδι, με κάθε βίντεο, κάτι που πλέον αναμένουμε από τους αστέρες της ποπ τώρα, όμως εκείνη την εποχή ήταν ριζοσπαστικό» εξήγησε στο Ρόιτερς ο συγγραφέας Ματ Κέιν, ο οποίος έγραψε ένα μυθιστόρημα αντλώντας έμπνευση από τη Μαντόνα.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:10

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.