Αρχίζει, απόψε στη Λεμεσό, το 2ο Αγροτικό Φεστιβάλ Πολιτισμού 2018

Στην πλατεία του παλιού λιμανιού της Λεμεσού, αρχίζει απόψε το 2ο Αγροτικό Φεστιβάλ Πολιτισμού, που πέρα από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του και τα προϊόντα που θα παρουσιάσει, θα στηρίξει τους πυρόπληκτους της Αττικής, με έρανο που θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων.



Το Φεστιβάλ οργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ την εναρκτήρια τελετή του, στις 20:00, θα προσφωνήσουν ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω, Βασίλης Πάλμας, ο Επίτροπος του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών, Τίμης Ευθυμίου και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Στην αποψινή εναρκτήρια τελετή συμμετέχουν, ομάδα μουσικών με λαούτα, βιολιά και κρουστά, το συγκρότημα Batukinio, οι Κύπριοι τραγουδιστές Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Χριστιάνα Παύλου καθώς και ο Έλληνας τραγουδιστής Μπάμής Τσέρτος.

Αύριο Παρασκευή, από τις 20:30, θα τραγουδούν γνωστές συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων συνθετών, οι Παντελής Θαλασσινός, Κατερίνα Παράσχου και Κώστας  Χατζηχριστοδούλου, με τη συμμετοχή της σολίστ κρητικής λύρας Γεωργίας Νταγάκη.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την Κυριακή, 5 Αυγούστου (20:30), με τον σολίστ του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο, τον οποίο θα συνοδεύουν σολίστ άλλων παραδοσιακών οργάνων, που θα παρουσιάσουν μουσικές επιλογές από την Ελλάδα και άλλες χώρες, υπό τον τίτλο "Dunes of Mykonos".

Στο πλαίσιο του 2ου Αγροτικού Φεστιβάλ Πολιτισμού, ο ΚΟΑΠ σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και τον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι 6", οργανώνουν έρανο προς ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής και καλούν το κοινό να στηρίξει με την εισφορά του την προσπάθεια.


Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΑΑΡ)

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 09:27

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.