«Σαν ταξιδάκι αναψυχής μ’ ένα κρυμμένο τραύμα!»

Δύο ταλαντούχα νεαρά αδέλφια η Κατερίνα και ο Πάρης Παράσχου ενώνουν τις φωνές τους και  παρέα με μια ομάδα έμπειρων μουσικών παρουσιάζουν για συναυλία αφιερωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στο δελτίο τύπου γράφουν : « Σ’ ένα κόσμο που βουλιάζει καθημερινά, με παιδάκια να χάνονται στα κύματα, πόλεις να βυθίζονται στου πολέμου τη φρίκη και την απειλή του πυρηνικού ολέθρου ξανά στο προσκήνιο, θεωρούμε ότι ο πολιτισμός είναι μόνη αυθεντική πηγή ελπίδας, για την ανθρωπότητα. Εφτά δεκαετίες σχεδόν από την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, πιστεύουμε ότι, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι και υπόθεση του καθενός από εμάς! Γι’ αυτό την πρώτη μας, από κοινού συναυλία την αφιερώνουμε στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
 Η συναυλία θα δοδεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο του   Πολιτιστικού  Ιδρύματος της  Τράπεζας Κύπρου, στην οδό Φανερωμένης 86-90, στη Λευκωσία.
Θα ακουστούν εμβληματικά τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου, Λοΐζου, Κουγιουμτζή, Μικρούτσικου, Μαυρουδή, Καραουνάκη και άλλων σπουδαίων συνθετών, σε ένα πρόγραμμα που σαν «χαράζει η μέρα», «πέρα από τη θάλασσα» αναζητεί «τη σωτηρία της ψυχής»!
Με τους δύο τραγουδιστές συμπράττουν οι Κώστας Χαλλούμας, ο οποίος επιμελείται το όλο μουσικό πρόγραμμα και παίζει κοντραμπάσο και κιθάρες καθώς και οι μουσικοί, Αντώνης Πολυκάρπου - πιάνο, Παντελής Ιωνάς - λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα και Κωνσταντίνος Πάουρος - κρούστα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:56

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.