Συνάντηση με φόντο το κατασκοπευτικό όχημα

Η διερεύνηση του θέματος σε ό,τι αφορά το βάν με τον προηγμένο εξοπλισμό παρακολούθησης, πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους και να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.
Σε δηλώσεις ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο κύριος Κυπριανού ανέφερε ότι ενημερώθηκε σφαιρικά από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος παρέστη μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης στη συνάντηση, για την πρόοδο των ερευνών.
Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης έδωσε και ο ίδιος, προφορικά, κάποια στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το κόμμα και πιστεύει ότι θα βοηθήσουν.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, είπε ότι προβληματίζει αν θα πρέπει ο Γενικός Εισαγγελέας να διορίσει ανεξάρτητη Επιτροπή, η οποία να πλαισιώνεται και από εμπειρογνώμονες για διερεύνηση της υπόθεσης, λαμβανομένου υπόψιν του γεγονότος ότι υπήρξε κάποιας μορφής συνεργασία της συγκεκριμένης εταιρείας, με την αστυνομία.
Επισήμανε, ότι δεν αμφισβητεί με κανένα τρόπο, την αντικειμενικότητα του Αρχηγού της Αστυνομίας, ούτε και των ερευνητών της υπόθεσης.
Ωστόσο, πρόσθεσε η γυναίκα του Καίσσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια.
Ο κύριος Κυπριανού, επανέλαβε ότι απαίτηση του ΑΚΕΛ είναι να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση μέχρι τέλους χωρίς να αφήνονται σκιές.
Πρόκειται, υπέδειξε, με ένα θέμα που έχει να κάμει με το Κράτος Δικαίου, με την ασφάλεια που πρέπει να νοιώθουν οι πολίτες στις μεταξύ τους συνομιλίες και με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Κανένας, κανένας, δεν μπορεί να παραβιάζει την ιδιοτικότητα οποιουδήποτε, είτε πρόκειται για πολτικό πρόσωπο, είτε πρόκειται για κόμμα, είτε πρόκειται για απλό πολίτη.
 
 
 
Σύνταξη Έυα Αργυρού​

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 00:13

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
22:00
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Κόμπος
21:32
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παραμένει σε τροχιά μείωσης των επιτοκίων, λέει η Λαγκάρντ
21:25
Έκκληση στις αρμόδιες αρχές να εγκύψουν στο θέμα περικοπών συστημάτων Πηγών Ενέργειας
21:18
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τράπεζα Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
21:14
Τα είπαν τηλεφωνικώς οι Πρόεδροι της Ρωσίας και του Ιράν
21:01
Κυρώσεις ΗΠΑ κατά του Ιράν, λόγω επίθεσης στο Ισραήλ
20:53
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
20:48
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
18:34
Διασώθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος στον κόλπο της Λεμεσού
18:31
Στοχεύουμε στη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης, λέει η Μαρία Παναγιώτου
18:25
Σε ανοδική τάση ο αγροτουρισμός στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Υφ. Τουρισμού
17:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.