Οι δηλώσεις των υποψηφίων δημάρχων Αμμοχώστου

Πρώτος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Κάρουλλας.
Τόνισε ότι η Αμμόχωστος μάς ακολουθεί και πάντα σ’ αυτήν θα επιστρέφουμε.
Ο Νίκος Κάρουλλας, ανέφερε ότι σήμερα είναι η μέρα της Αμμοχώστου, της πόλης της καρδιάς μας.
Αυτές τις εβδομάδες, πρόσθεσε, έγινε μεγάλη προσπάθεια να θυμηθούν οι Αμμοχωστιανοί ξανά την πραγματική τους ταυτότητα, την ταυτότητα του Αμμοχωστιανού, της πόλης, της επαρχίας, να μιλήσουν για τις γειτονιές τους και να θυμήσουν στους νεότερους ότι 45 χρόνια αναμένουμε την επιστροφή.

Στο εκλογικό κέντρο Άλφα, στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας άσκησε στη συνέχεια το εκλογικό του δικαίωμα ο Ανδρέας Λόρδος.
Εξερχόμενος του κέντρου, ο κύριος Λόρδος ανέφερε ότι η κοινωνία των Αμμοχωστιανών είναι εγκαταλελειμμένη από το κομματικό σύστημα.
Σήμερα, πρόσθεσε, εν μέσω τουρκικών απειλών, οι Αμμοχωστιανοί θα πρέπει να εκλέξουν τον αγωνιστή της επιστροφής, "γυρνώντας όπως είπε χαρακτηριστικά, το βαρύ φύλλο της ιστορίας".

Καλεσμα σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της Αμμοχώστου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απήθυνε ο υποψηφιος Δήμαρχος Αμμοχώστου Γεώργιος Σταυρή.
Ο κύριος Σταυρή κάλεσε τους Αμμοχωστιανούς να ψηφίσουν όποιο υποψήφιο επιθυμούν, τονίζοντας ότι κανένας δεν περισσεύει.
Υπογράμμισε την ανάγκη για ετοιμότητα από όλους για αυτα τα οποία έρχονται κατα την έκφραση του για την πόλη της Αμμοχώστου.

​Σήμερα ψηφίζει η Αμμόχωστος, δήλωσε ο υποψήφιος Σίμος Ιωάννου, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι όποιος και να είναι ο επόμενος δήμαρχος, θα πρέπει να δοθεί η μάχη για επιστροφή της περίκλειστης πόλης.
Πάνω από όλα, είπε ο κύριος Ιωάννου, θα πρέπει οι Αμμοχωστιανοί να ψηφίσουν για να δείξουν ότι είναι ενωμένοι.Όλοι μαζί, τόνισε, πρέπει να σταματήσουμε τα άνομα σχέδια τα οποία τεκταίνονται τον τελευταίο καιρό για διχοτόμηση της Κύπρου και για εποικισμό της Αμμοχώστου, διότι, πρόσθεσε, κάτι τέτοιο θα σημαίνει το τέλος του Κυπριακού.

 

Σήμερα οι Αμμοχωστιανοί θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης, δήλωσε ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ, Λίνος Παπαγιάννης, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα.Πρόσθεσε ότι το μήνυμα του ΕΛΑΜ έχει γίνει ξεκάθαρο και εξέφρασε την ελπίδα να μπορεί να αποδείξει και μετά το τέλος της ημέρας ότι υπάρχουν και άλλοι δρόμοι για την κατεχόμενη γη μας.

Σύνταξη: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ρολάνδος Σκέττος

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 01:44

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
05:24
24 Απριλίου
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.