Στην οικία του στη Λεμεσό αναρρώνει ο ΠτΔ

Στην οικία του στη Λεμεσό αναρρώνει από χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Έλαβε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν, ύστερα από τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση στο πόδι.
Σε γραπτή δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, αναφέρει ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα συνεχίσει την ενδεδειγμένη αποθεραπεία στο σπίτι.
Ο θεράπων ιατρός του, προσθέτει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, είναι πλήρως ικανοποιημένος από τη μετεγχειρητική κατάσταση και την πορεία ανάρρωσής του.

Για την Τετάρτη το πρωι έχει επαναπρογραμματιστεί η αναβληθείσα λόγω του ατυχήματος του προέδρου της Δημοκρατίας συνάντηση με την ειδική αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.


Η συνάντηση θα γίνει το πρωι στην οικία του προέδρου Αναστασιάδη στη Λεμεσό.
Όπως μεταδίδεται στον τουρκοκυπριακό τύπο, την ίδια ημέρα στις τέσσερις το απόγευμα η Ελίζαμπεθ Σπέχατ θα συναντηθεί και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακκιντζί.

​Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχάρη τηλεφωνικώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογική του επιτυχία.

Σε ανάρτηση στο Τουίτερ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, αναφέρει ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία έγινε συνεννόηση για επίσκεψη του νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας στην Κύπρο, εντός του επόμενου δεκαημέρου.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης επικοινώνησε, επίσης, με τον Αλέξη Τσίπρα για να τον συγχαρεί για την εκλογική επίδοση του Σύριζα και για να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.
Συγχαρητήρια έλαβε ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Τούρκο ομόλογό του, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζιαν Κλωντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ και σειρά ηγετών κρατών και κομμάτων από την Ευρώπη και διεθνώς. Ανάμεσα σ' αυτούς που έδωσαν προσωπικά τα συγχαρητήριά τους στην Αθήνα ήταν ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.



Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 02:46

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.