Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %26 %528 %2019 %14:%Ιουν

Στην Κύπρο για επαφές ο Christian Cambon

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επαφές στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλικής Γερουσίας,  Christian Cambon, ο οποίος φθάνει την Πέμπτη το βράδυ στο νησί, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, Μαρίνου Σιζόπουλου και του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργου Λιλλήκα.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Cambon θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  Νίκο Αναστασιάδη και από τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη.

Θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, Μαρίνο Σιζόπουλο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργο Λιλλήκα, τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Υπουργό Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη και τον Δήμαρχο Αμμοχώστου, πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων,  Αλέξη Γαλανό.

Ο κ. Cambon θα έχει, εξάλλου, συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ. Ο κ. Cambon θα επισκεφτεί, τέλος, το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου, απ’ όπου θα δει την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.
 
  Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΧΡ)

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %26 %533 %2019 %14:%Ιουν