ΠτΔ: Αποφασιστικότητα για πλήρη εφαρμογή του ΓΕΣΥ

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για υλοποίηση του ΓΕΣΥ μέχρι τέλους εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ανέφερε ότι η σημερινή παρουσία του αποδεικνύει την έγνοια της πολιτείας για το νέο Σύστημα Υγείας.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε ικανοποίηση του γιατί, όπως είπε, ύστερα από χρόνια μελετών και νομοσχεδίων εφαρμόζεται το ΓΕΣΥ.
Ανέφερε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι θα καταρρεύσει το σύστημα, τονίζοντας ότι μετά από μια εβδομάδα διαπιστώνεται ότι αυτοί που διαχειρίστηκαν το σύστημα, εργάστηκαν επαγγελματικά.  
Είχε, είπε, την ευκαιρία να δει το σύνολο των εμπλεκομένων και να ενημερωθεί ότι κάθε μέρα ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα.
Τόνισε ακόμα πως έχει δώσει σαφείς οδηγίες  για αποφασιστικότητα στην επίλυση των προβλημάτων και κατανόηση στα αιτήματα των πάροχων υγείας.
Παράλληλα, σημείωσε ότι καθ’ όλη την επίσκεψή του άκουσε μόλις δύο παράπονα και ότι κάθε μέρα που περνά μέσα από την ενημέρωση θα επιλύονται ασήμαντα προβλήματα που προκύπτουν.
Τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Ανέφερε ότι χωρίς συναίνεση και συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων δεν μπορούν να υλοποιηθούν όπως είπε μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Εξέφρασε την ελπίδα ότι τώρα που τελείωσαν οι εκλογές θα βρεθεί κοινό έδαφος προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του λαού.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί, όπως εξήγησε, χωρίς την καθολική στήριξη τους το ΓΕΣΥ δεν θα εφαρμοζόταν.

Σύνταξη: Μάριος Καραολής
Πηγή: Γιώργος Αβραάμ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 03:13

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
22:00
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Κόμπος
21:32
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παραμένει σε τροχιά μείωσης των επιτοκίων, λέει η Λαγκάρντ
21:25
Έκκληση στις αρμόδιες αρχές να εγκύψουν στο θέμα περικοπών συστημάτων Πηγών Ενέργειας
21:18
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τράπεζα Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
21:14
Τα είπαν τηλεφωνικώς οι Πρόεδροι της Ρωσίας και του Ιράν
21:01
Κυρώσεις ΗΠΑ κατά του Ιράν, λόγω επίθεσης στο Ισραήλ
20:53
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
20:48
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
18:34
Διασώθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος στον κόλπο της Λεμεσού
18:31
Στοχεύουμε στη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης, λέει η Μαρία Παναγιώτου
18:25
Σε ανοδική τάση ο αγροτουρισμός στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Υφ. Τουρισμού
17:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.