Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου παρουσίασε στη Λάρνακα τους πέντε υποψήφιους Ευρωβουλευτές του

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λάρνακα τους πέντε υποψήφιους Ευρωβουλευτές του για τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Πρόκειται για τους Νεόφυτο Νεοφύτου, Αβραάμ Θεμιστοκλέους, Κυριάκο Κυριάκου, Μισιέλ Μετζίδη και Αντζελα Αγαθαγγέλου.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος του Κόμματος Κυριάκος Κυριάκου ανέφερε ότι σύνθημα του Κόμματος στις ευρωεκλογές είναι «ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΖΩΑ-ΦΥΣΗ, ΜΙΑ υγεία ΜΙΑ ευημερία» και σημείωσε ότι «τον ερχόμενο μήνα το Κόμμα κλείνει πέντε χρόνια ζωής και γι’ αυτό αποφάσισε την κάθοδο πέντε υποψηφίων, με τον κάθε ένα από αυτούς να αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι από το Κόμμα».

Πρόσθεσε ότι «θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στους συμπολίτες μας ότι εμείς οι πέντε υποψήφιοι παρουσιάζουμε τα πέντε χρόνια εμπειρίας του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου. Εμείς έχουμε μια καινοτομία αφού δεν παρουσιάζουμε τα πτυχία και τα βιογραφικά των υποψηφίων Ευρωβουλευτών αλλά προβάλλουμε τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις του Κόμματος μας».

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, συνέχισε «μαζί με τα άλλα 12 φιλοζωικά κόμματα χωρών της Ευρώπης, είναι από τα πιο αναπτυσσόμενα πολιτικά κόμματα στην Ευρώπη. Τον επόμενο μήνα οι 12 χώρες, θα παρουσιάσουν στις Βρυξέλλες το κοινό μανιφέστο, την κοινή εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές, που αγγίζει θέματα τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων την υγεία, την ευημερία, την οικονομία και την παιδεία».

Αναφερόμενος στο σύνθημα του Κόμματος για τις ευρωεκλογές, δηλαδή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΖΩΑ-ΦΥΣΗ, ΜΙΑ υγεία ΜΙΑ ευημερία» ο κ. Κυριάκου είπε πως «κανένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να συνδέσει τον άνθρωπο, τη φύση και τα ζώα, αφού όταν υποφέρουν τα ζώα και η φύση υποφέρει και ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος, η φύση και τα ζώα είναι αλληλένδετα» είπε και σημείωσε πως «για τους επόμενους δύο μήνες θα δίνουμε στη δημοσιότητα, αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, δηλαδή ζητήματα που αφορούν την υγεία του, το περιβάλλον και την ευημερία των ζώων».

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κόμματος αναφέρθηκε και στο θέμα του Επιτρόπου για την Ευημερία των Ζώων για τον οποίο όπως είπε, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποσχέθηκε αλλά δεν δεσμεύτηκε, να διορίσει τον Αύγουστο του 2017. Η πολυδιάσπαση των Υπηρεσιών και των Τμημάτων του κράτους» συνέχισε «μας φέρνει σε μία κατάσταση όπου βλέπουμε την Υπηρεσία Θήρας και την Υπηρεσία Περιβάλλοντος να μην συμφωνούν, να μην συνεργάζονται και να επικρατεί ένα αλαλούμ».

Αναμένουμε, σημείωσε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποφασίσει «εάν θα προχωρήσει με την δημιουργία Επιτρόπου για την Ευημερία των Ζώων. Ταυτόχρονα αναμένουμε την απόφαση του και για το θέμα του Συμβούλου για την ευημερία των ζώων, αφού εδώ και δέκα μήνες ενημερωθήκαμε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα, επανεξετάζεται».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:54

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
20:48
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
18:34
Διασώθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος στον κόλπο της Λεμεσού
18:31
Στοχεύουμε στη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης, λέει η Μαρία Παναγιώτου
18:25
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
18:00
Σε ανοδική τάση ο αγροτουρισμός στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Υφ. Τουρισμού
17:57
Αλλαγές και για το Κυπριακό στο προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ
17:46
Συνελήφθη ύποπτος 44 ετών για τον εμπρησμό 12 αυτοκινήτων στο Καϊμακλί
17:42
Αποκλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, ζήτησε η Αννίτα Δημητρίου
17:33
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε 34χρονο για υπόθεση βιασμού της πρώην συζύγου του
17:29
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες στο ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα
17:25
Δυνατή προσωρινή αναστολή εξέτασης αιτήσεων ασύλου για 9 μήνες, λέει η Κομισιόν
17:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.