Καθ' οδόν προς Τουρκία το νέο γεωτρύπανο

Καθ' οδόν προς την Τουρκία είναι το νέο γεωτρύπανο που αγόρασε η τουρκική κυβέρνηση για τις έρευνες υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Στην ομιλία του για τις επόμενες 100 ημέρες διακυβέρνησής του, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι η Άγκυρα, έχοντας ξεκινήσει τις εργασίες γεώτρησης σε βαθιά και ρηχά νερά, υπέγραψε συμφωνία και για δεύτερο γεωτρύπανο για γεωτρήσεις σε βαθιά νερά.
Πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα συμμετάσχει και αυτό στην ομάδα που διεξάγει ήδη γεωτρήσεις στη Μεσόγειο.
Μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης του, όπως είπε, αποτελεί η ενέργεια, προσθέτοντας ότι σημαντική είναι και η ολοκλήρωση του αγωγού "Τουρκικό Ρεύμα" μέχρι τα τέλη του 2019.
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι τους επόμενους τρεις μήνες θα παραδοθούν στο πολεμικό ναυτικό τα δύο υποβρύχια που κατασκευάζει η Τουρκία, ενώ αναμένεται να υπογράψει και την συμφωνία για κατασκευή νέου μη επανδρωμένου αεροσκάφους μακράς αντοχής.

Σύνταξη: Ανδρούλα Γεωργιάδου
Πηγή: Άννα Ανδρέου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:54

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.