Στήριξη υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου αποφάσισαν οι Οικολόγοι

Την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, προέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία η παγκύπρια συνδιάσκεψη του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Στη ψηφοφορία, η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου έλαβε 39 ψήφους, ενώ από δύο ψήφους έλαβαν οι υποψηφιότητες του Νίκου Αναστασιάδη, του Σταύρου Μαλά και του Γιώργου Λιλλήκα. Υπήρχαν και δύο λευκές ψήφοι.
Η σημερινή ψηφοφορία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας μακράς διαδικασίας επιλογής υποψηφίου από το Κίνημα.
«Ο κύβος ερρίφθη. Με μεγάλη πλειοψηφία, 83%, η παγκύπρια συνδιάσκεψη του Κινήματος αποφάσισε ότι στις προεδρικές εκλογές του 2018 το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα υποστηρίξει τον υποψήφιο Νικόλα Παπαδόπουλο», ανέφερε ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνδιάσκεψης.
Όπως είπε, «από αύριο και αφού ενημερώσω σχετικά τον Νικόλα, θα ενταχθούμε στις διαδικασίες των επιτελείων του υποψηφίου προέδρου και θα εργαστούμε ούτως ώστε αυτή η επιλογή να είναι νικηφόρα».
«Είναι μια επιλογή ελπίδας, είναι μια επιλογή προοπτικής, είναι μια επιλογή που μας οδηγεί μακριά από τα αδιέξοδα και τους εγκλωβισμούς στα οποία μας οδήγησε η διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη», είπε, προσθέτοντας πως η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου «είναι μια επιλογή ελπίδας, που μας δίνει τη ελπίδα ότι θα μπορέσουμε μέσα από την διακυβέρνηση του Νικόλα να υλοποιήσουμε τα οράματα του Κινήματος Οικολόγων και τους στόχους, όπως αυτοί καταγράφονται σε ένα πολυσέλιδο κείμενο το οποίο έχει υπογράψει ο Νικόλας και έχει καταθέσει στην παγκύπρια συνδιάσκεψη.
Αυτό, εξήγησε, υλοποίησε την προϋπόθεση που το Κίνημα είχε θέσει, δηλαδή την ύπαρξη προεκλογικής δέσμευσης και συμφωνία σε ένα πρόγραμμα προτάσεων διακυβέρνησης.
Λέγοντας ότι το πρόγραμμα αυτό δεν είναι πλήρες, ο κ. Περδίκης είπε ότι το Κίνημα θα συμμετάσχει μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου στον καταρτισμό ενός προγράμματος διακυβέρνησης.
«Έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη επιλογή για το Κίνημα Οικολόγων, για τη Κύπρο, για το λαό μας», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:01

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
13:01
Περιπολίες σκαφών της Κύπρου ανοικτά του Λιβάνου (Βίντεο)
12:46
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ σε εγγεγραμμένες εταιρείες στην Κύπρο
12:05
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
11:35
Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του
11:20
Σήμερα η τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
10:50
Σύλληψη 42χρονου δεσμοφύλακα για υπόθεση ναρκωτικών στις φυλακές
10:44
Κλείνει στις 2 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους νεοσύλλεκτους
09:46
Στο Λονδίνο σήμερα ο Πρόεδρος για προώθηση επενδύσεων στην Κύπρο
09:34
Εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητα από πυρκαγιά στο Καϊμακλί (Βίντεο)
09:10
Πέραν των 3.500 ενστάσεων μετά την ανάρτηση του εκλογικού καταλόγου
09:00
Αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
08:52
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.